Autumn mood on: Fashion και beauty «πινελιές» για μοναδικές φθινοπωρινές εμφανίσεις

Autumn mood on: Fashion και beauty «πινελιές» για μοναδικές φθινοπωρινές εμφανίσεις

Κι όμως, το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή, έτσι ώστε να αναδιαμορφώσεις την γκαρνταρόμπα σου με φθινοπωρινές «πινελιές», που ταιριάζουν με το moodboard που επικρατεί γύρω στη φύση αυτήν την εποχή.

Τα fall outfits λοιπόν, πρέπει να είναι ανάλαφρα, ζεστά, αλλά συγχρόνως στυλάτα, ενώ είναι σημαντικό να ενσωματώσεις στην εμφάνισή σου statement ρούχα και αξεσουάρ, με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς.

Κάθε νέα σεζόν, φυσικά, φέρνει τροποποιήσεις και στη beauty routine σου, διότι νέα προϊόντα έρχονται να προστεθούν στο νεσεσέρ σου, για να αναδείξουν τη φυσική λάμψη που «πηγάζει» από μέσα σου, φέρνοντας στην επιφάνεια την πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου.

au2.jpg

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποιες είναι οι fashion και beauty προσθήκες, που θα σου φτιάξουν την ημέρα, συνέχισε να διαβάζεις τη shopping list που ακολουθεί, καθώς σε αυτή έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα ανακαλύψαμε, πραγματοποιώντας μία βόλτα στο αγαπημένο μας Εμπορικό Κέντρο, The Mall Athens.

Χάρισε extra χρώμα στα moody looks του φθινοπώρου

Επειδή ο καιρός αλλάζει, καλό θα ήταν να προετοιμάσεις την γκαρνταρόμπα σου, με fashion items, που θα σου εξασφαλίσουν icon εμφανίσεις, με το που αρχίσουν να πέφτουν αισθητά οι θερμοκρασίες. Στο κατάστημα attrativo, θα βρεις τα πιο stylish γυναικεία ρούχα σε καφέ, γκρι, γήινες αποχρώσεις, αλλά και στα έντονα hot χρώματα της σεζόν. Αν θέλεις να προσθέσεις λίγο χρώμα στα moody looks σου λοιπόν, τότε το fluffy πουλόβερ στο χρώμα magenta, είναι το item που ψάχνεις για να απογειώσεις τις casual chic εμφανίσεις σου στο γραφείο.

au3.jpg

attrativo, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106300312

Η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει πάντα τη διαφορά

Πολλές φορές, δεν έχεις τον χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου. Τέτοιες μέρες, λοιπόν, έχεις ανάγκη από μικρές «πινελιές», οι οποίες θα πάνε σε άλλο level τα looks σου, όπως για παράδειγμα τα κοσμήματα. Στο κατάστημα Anna Maria Mazaraki, υπάρχει μία μεγάλη συλλογή από stylish κοσμήματα και αξεσουάρ, ιδανικά να απογειώσουν κάθε look, οποιασδήποτε περίστασης. Κι όμως, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και να αναδείξει ακόμα και το πιο basic σύνολό σου.

au4.jpg

Anna Maria Mazaraki, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106196005

Ξεκίνα την ημέρα σου με μία βαθιά ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα

Η ενυδατική κρέμα, Dirty Works Good to Glow Moisturizer, θα σου προσφέρει άμεση λάμψη και ενυδάτωση. Στο κατάστημα BeautyPro, θα βρεις μία μεγάλη γκάμα καλλυντικών προϊόντων και αξεσουάρ ομορφιάς, για την πλήρη περιποίηση σου. Μία επίσκεψη εκεί, αρκεί για να σε πείσει να ανανεώσεις το beauty νεσεσέρ σου.

au5.jpg

BeautyPro, στο Ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ. 2106195605

Για να είσαι super stylish τις rainy days

Όπως βλέπεις, ο καιρός μια είναι ηλιόλουστος και μία βροχερός. Ωστόσο, για να είσαι έτοιμη και stylish ακόμη και τις βροχερές μέρες, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι ένα πέρασμα από το κατάστημα Clarks. Εκεί, θα βρεις ένα από τα statement παπούτσια, που πρέπει να έχει η φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου: Ο λόγος για τα μαύρα δερμάτινα μποτάκια, που θα απογειώσουν τόσο τις casual όσο και τις formal εμφανίσεις σου.

au6.jpg

Clarks, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106199677

Μία shopping bag που θα χωρέσεις όλα τα essentials items

Ναι, η everyday routine σου είναι γεμάτη: Το πρωί γραφείο, meetings, ραντεβού, το απόγευμα γυμναστήριο! Είναι φανερό λοιπόν, πως η τσάντα είναι το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει τα καθημερινά looks σου, ενώ συγχρόνως θα αποθηκεύσει και όλα τα essentials, τα οποία έχεις ανάγκη στην καθημερινότητά σου. Στο κατάστημα της Carpisa, θα βρεις το ιδανικό μέγεθος shopping bag, με υπέροχες λεπτομέρειες, που θα σε συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ. Να είσαι σίγουρη, θα γίνει η προέκταση του χεριού σου.

au7.jpg

Carpisa, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210619805

Η fluffy «πινελιά» θα σε κρατήσει ζεστή τις κρύες μέρες τους φθινοπώρου

Τις ημέρες που υιοθετείς πιο casual, carefree εμφανίσεις, ένα fluffy καπέλο θα κάνει την εμφάνισή σου να ξεχωρίζει. Στο κατάστημα Bijou Brigitte θα βρεις μία μεγάλη γκάμα, από casual, άλλα και elegant αξεσουάρ, για να προσθέσεις στο δικό σου προσωπικό στυλ. Επιπλέον, το καπέλο θα σε βοηθήσει να πεις αντίο στις bad hair days, αφού θα χρησιμοποιηθεί σαν καμουφλάζ τις ημέρες που δεν θέλεις να ασχολείσαι με τα μαλλιά σου.

au8.jpg

Bijou Brigitte, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106300306

Αυτή τη σεζόν επένδυσε σε statement αξεσουάρ

Η fall γκαρνταρόμπα πρέπει να βασίζεται σε statement pieces, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν παντού. Στο κατάστημα Accessorize έχεις τη δυνατότητα να βρεις το αξεσουάρ που θα «πρωταγωνιστεί» στα σύνολά σου. Πρόκειται για ένα φουλάρι στο χρώμα της ώχρας, που θα ταιριάξει τέλεια με τη χρωματική παλέτα του φθινοπώρου. Είναι ένα αξεσουάρ το οποίο μπορείς να δέσεις με πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς και κάθε φορά να μοιάζει διαφορετικό. Επιπλέον, αν σου αρέσουν οι πειραματισμοί, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν ζώνη, απογειώνοντας τα φορέματα της σεζόν. Θα είναι η πιο stylish προσθήκη!

au9.jpg

Accessorize, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106195806

Δημιούργησε τα πιο autumn beauty looks σαν κανονική makeup artist

Ένα ολοκληρωμένο autumn look, δεν βασίζεται μόνο στα ρούχα αλλά και στο μακιγιάζ. Στο μακιγιάζ αυτής της εποχής μάλιστα, οι σοκολατί, καφέ και κεραμιδί αποχρώσεις «πρωταγωνιστούν», γι’ αυτό και εντυπωσιακά smokey eye looks θα χαρίσουν μία ζεστασιά στο βλέμμα σου και θα αναδείξουν τα χουχουλιάρικα πουλόβερ της σεζόν. Στο κατάστημα Fairynails, εκτός από το γεγονός ότι μπορείς να γνωρίσεις μία premium εμπειρία στο μανικιούρ σου, θα βρεις skincare προϊόντα, αλλά και καλλυντικά που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις beauty looks, σαν επαγγελματίας makeup artist.

au10.jpg

Fairynails, στον 3ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106101211

Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου τον φετινό Οκτώβρη, «υπόσχεται» να αναβαθμίσει τις all day long εμφανίσεις σου και να δώσει έξτρα λάμψη στα σύνολά σου. Μην χάνεις άλλο χρόνο λοιπόν, ετοίμασε και τη δική σου shopping list και κάνε level up στα φθινοπωρινά σου looks, κάνοντας μία βόλτα στο αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο.

au11.jpg

Noted! Μέχρι τις 25/12 με αγορές άνω των 70€/πελάτη και ανά απόδειξη, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν το γραφείο πληροφοριών και να λάβουν τον ειδικό κωδικό για ένα δωρεάν εισιτήριο στα Village Cinemas στο The Mall Athens για οποιαδήποτε mainstream προβολή κάθε Δευτέρα.