Ποιο είναι τo μοντέλο με τη μεγαλύτερη ζήτηση;

Ποιο είναι τo μοντέλο με τη μεγαλύτερη ζήτηση;

Μια δεκαεπτάχρονη από την Πολωνία είναι το μοντέλο που είχε τη μεγαλύτερη ζήτηση στις εβδομάδες μόδας του προηγούμενου μήνα.

Ο Σεπτέμβριος είναι πυρετώδης μήνας για τη μόδα καθώς τα fashion week Νέας Υόρκης, Λονδίνου, Μιλάνου και Παρισιού διαδέχονται το ένα το άλλο χωρίς ανάσα στην κυριολεξία. Δεν τρέχουν, όμως, μόνο οι σχεδιαστές, οι fashion editors και οι fashionistas αλλά και τα μοντέλα, τα οποία τραβούν το δικό τους Γολγοθά για να μπορέσουν να διαπρέψουν.

Μέσα σε αυτόν τον πανικό, λοιπόν, μπορεί βασίλισσα του παριζιάνικου fashion week να στέφθηκε η Karlie Kloss, όμως μια δεκαεπτάχρονη Πολωνή, η Daga Ziober, είναι εκείνη με την περισσότερη ζήτηση.

Η 1,80 ύψους και γεννημένη το 1994 Daga είναι ήδη καταξιωμένη στο χώρο του modeling και τον περασμένο μήνα περπάτησε συνολικά 67 shows συμπεριλαμβανομένων των Prada, Givenchy, Louis Vuitton, Rodarte, Alexander Wang και Dolce & Gabbana ενώ άνοιξε αυτά των DKNY και Doo.Ri και έκλεισε του Dries Van Noten. Αν και ακόμη δεν την έχουμε δει στις σελίδες κάποιας έκδοσης της Vogue ετοιμαστείτε γιατί έτσι όπως όργωσε τις πασαρέλες αναμένεται να οργώσει και τις σελίδες των περιοδικών.