H πιο urban συλλογή της σεζόν δεν θα μπορούσε παρά να λέγεται «Ομόνοια»

H πιο urban συλλογή της σεζόν δεν θα μπορούσε παρά να λέγεται «Ομόνοια»
JOSEPH ALEXIADIS

Μία εμβληματική πλατεία, πολλά oversized hoodies, ακόμα περισσότερα T-Shirts και η unisex αισθητική του αστικού τοπίου μόλις έγινε η νέα HARD collection.

Η καινούρια σειρά της HARD είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο ‘Ομόνοια 1980’ του Γιώργου Ιωάννου, ένα ντοκουμέντο της δεκαετίας του ‘80, το οποίο καταγράφει τα πρόσωπα, τις κινήσεις και τις σχέσεις γύρω από την πλατεία Ομονοίας.

«Στην Ομόνοια συχνάζουν υποψιασμένα κορμιά. Αυτά που είτε με το μυαλό είτε με τα κύτταρα έχουν συλλάβει κάτι από το πραγματικό μυστήριο και μαρτύριο. Και δεν πολυλογαριάζουν. Έχουν χίλιες εκφράσεις για να το πούνε αυτό και χίλιες χειρονομίες για να το εξεικονίσουν. Είναι πολλές οι ποικιλίες των ανθρώπων εκεί και ξέρω πώς τους ονομάζουν, πώς τους κοιτάζουν, πώς τους συμπεριφέρονται, πώς τους φακελώνουν και πώς τους κυνηγούν.

A Message from Outer Space: H νέα συλλογή Hard S/S 2019 σε ταξιδεύει σε άλλη διάσταση

Ένα ταξίδι στο λεωφορείο 049, τα περίπτερα, ένα Σάββατο βράδυ, το σιντριβάνι, η κάτοψη της πλατείας, oι σχέσεις που αναπτύσσονται στην καρδιά της πρωτεύουσας δεν έχει γίνει μόνο βιβλίο με αρχιακές φωτογραφίες του Ανδρέα Μπέλια. Έχει γίνει δίσκος με το ομώνυμο όνομα από τον Κ Βήτα και προσφάτως ενέπνευσε και τον Γιώργο Μεσημέρι για να δημιουργήσει μία unisex συλλογή streetwear γεμάτη με τα στοιχεία που μεταφέρουν την εμπειρία της πόλης.

https://www.instagram.com/p/CyU6mZTIZep/

Rebel&Confused: Η νέα συλλογή του ελληνικού brand, Hard.Clo, είναι αληθινά «επαναστατική»

Η συλλογή περιλαμβάνει t-shirts, hoodies, allover prints με μοτίβα από την Αθήνα, καπέλα, αξεσουάρ, αλλά και την σειρά HARD Classics με το κλασσικό logo της HARD στα κυριλλικά. Η urban φιλοσοφία του brand που είναι απόλυτα συνυφασμένο με τους ρυθμούς και τη ζωή της πόλης έχει να προτείνει casual pieces για όλη την ημέρα, εντός και εκτός αστικού τοπίου. Η πόλη σε καλεί, το μόνο που έχεις είναι να αποδεχθείς (και να φορέσεις) το κάλεσμά της.

Credit:

Video: @evabalasi

Art Director: @yiorgos.mesimeris

Drone Video: @giagkos_p

Photography: @josephalexiadis

Design: @ogustathens

Fashion: @lover.boy213121

Grooming: @efi_ramone, @beehive_artists

Model: Thanos Adamopoulos, @vnmodels

Video Assistant: @katerinagoritsa

Voice Over: @vasilisboutsikos

Subtitling: Natassa Reppa

Text: part of the book ‘OMONOIA 1980’ by Giorgos Ioannou

Original 1970’s Datsun: @kolliopoulos_garage

Production: @hard.clo

Special Thanks: @moxyathenscity