Μία νέα συλλογή ρούχων εστιάζει στο «τώρα» και αποφεύγει οτιδήποτε εξεζητημένο

Μία νέα συλλογή ρούχων εστιάζει στο «τώρα» και αποφεύγει οτιδήποτε εξεζητημένο

Η συλλογή Cutcuutur ΑW23 τοποθετείται στο σήμερα. Αντικατοπτρίζει με έναν αναβαθμισμένο τρόπο η σύγχρονη κουλτούρα ως προς την καθημερινή αντιμετώπιση των ρούχων. Φαίνονται πιο ταιριαστά από ποτέ για την πραγματική ζωή.

Οι γυναίκες στις μέρες μας έχουν μια πολύ φεμινιστική στάση με έναν σύγχρονο τρόπο. Είναι πολυσύνθετες. Δεν ενδιαφέρονται για τις κριτικές. Είναι πολύ πιστές στον εαυτό τους. Θέλουν απλώς να είναι ελεύθερες και να επανασυνδεθούν με μια ευαισθησία που θα μπορούσε να αποδειχθεί καρποφόρα.

cutcuutur-aw23-(3).jpg

To νέο sexiness μετά την πανδημία έχει την υπογραφή ενός ελληνικού fashion brand

Σε μια εποχή που οι σχεδιαστές στοχεύουν στην Gen-Ζ, η συλλογή αυτή δεν είναι γαντζωμένη σε μια χρονική εποχή αλλά προσδιορίζει ένα χρονικό πλαίσιο: Νεαρή ενηλικίωση (young adulthood). Όλα τα κομμάτια προορίζονται για να ζωντανέψουν από το άτομο που τα φοράει. Έτσι το ρούχο ενεργοποιείται από το σώμα μέσα σ’ αυτό.

https://www.instagram.com/p/CynpJ88JJvU/

Κάθε look χαρακτηρίζεται από τη δική της ξεχωριστή αίσθηση κομψότητας και κάνει τους χρήστες να βλέπουν με νέους τρόπους οικεία αντικείμενα. Υπάρχει η αντανάκλαση κάτι γνώριμου, της Cutcuutur γλώσσας. Όλα έχουν να κάνουν με τους κώδικες και το πώς αυτοί αποκωδικοποιούνται. Όλοι αυτοί οι κώδικες ενσωματώνονται σε πολύ εκλεπτυσμένα κομμάτια που τα αισθάνονται άμεσα αναγνωρίσιμα ως μέρος του Cutcuutur σύμπαντος.

cutcuutur-aw23-(7).jpg

Τα σχέδια κυμαίνονται από statement κομμάτια μέχρι ευκολοφόρετα basic. Οι σιλουέτες είναι κολακευτικές και ώριμες. Τα καθημερινά κομμάτια είναι minimal με αναβαθμισμένες λεπτομέρειες, ενώ τα πιο βραδινά είναι «εύκολα» και ανεπιτήδευτα. Στον Cutcuutur κόσμο όλα αυτά αναπτύσσονται σε μονόχρωμο φόντο, κυρίως μαύρο και λευκό, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται χρήση του μπλε και του μπεζ χρώματος.