Tonal outfits: Η τάση που αναβαθμίζει το layering αυτό το φθινόπωρο

Tonal outfits: Η τάση που αναβαθμίζει το layering αυτό το φθινόπωρο

Εάν υπάρχει μία απόχρωση που το φετινό φθινόπωρο «υπόσχεται» να δημιουργήσει τα πιο chic and stylish tonal outfits, δεν είναι άλλη από το nude. 

Εσείς φυσικά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να είστε in fashion, είναι να επιλέξετε τα κατάλληλα items, ακολουθώντας τους «κανόνες» του layering και κάνοντας level up στις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις.

Από τη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα δεν γίνεται να λείπει μία πλεκτή ζακέτα με διακοσμητικές πέρλες, στο off white χρώμα του φετινού φθινοπώρου, που δεν θα θέλετε να βγάλετε από πάνω σας. Θα τη βρείτε στο κατάστημα BSB και μπορείτε να τη συνδυάσετε ιδανικά με το μπεζ jacket, που κουμπώνει σταυρωτά και διαθέτει πλαϊνές τσέπες, από το κατάστημα ‘ALE. Εναλλακτικά, μην διστάσετε να εντάξετε στις everyday εμφανίσεις σας το πουλόβερ με κόψιμο στο μπροστινό μέρος από το κατάστημα Lynne, στο πιο ζεστό, κρεμ χρώμα του φθινοπώρου. Και αν αναρωτιέστε ποιο στιλ παντελονιού ταιριάζει στο συγκεκριμένο ρούχο, την απάντηση θα σας δώσει το μπεζ παντελόνι με δερμάτινη όψη, που μπορείτε να φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το κατάστημα Bill Cost.

Διάβασε τη συνέχεια στο The Mall Athens.