Μία νέα, ελληνική jewelry collection ενώνει τον μινιμαλισμό με την κομψή γεωμετρία

Μία νέα, ελληνική jewelry collection ενώνει τον μινιμαλισμό με την κομψή γεωμετρία

Η νέα συλλογή κοσμημάτων της Katerina Vassou είναι μια ορμητική δήλωση μόδας, που έρχεται να υπογραμμίσει αριστοτεχνικά με τις δημιουργίες της τον προσωπικό τρόπο έκφρασης κάθε γυναίκας του εδώ και του τώρα.

Η συλλογή ονομάζετια «Élan» και την περιγράφει ο όρος «statement style» καθώς απευθύνεται σε γυναίκες με «oversized προσωπικότητα». Σε γυναίκες σύγχρονες που αναγνωρίζουν τη δύναμή τους κι ακολουθούν τη διαδρομή που οι επιθυμίες τους ορίζουν.

https://www.instagram.com/p/CzHGjQeKAXX/

Shine on!

Μεταλλικός ενθουσιασμός, δημιουργική ορμητικότητα, καινοτόμο design, επιβλητικές φόρμες, απροσδόκητα υλικά, λάμψεις και γλυπτική έμπνευση σε μια συλλογή κοσμημάτων γεμάτη στιλιστικές ανατροπές. Ημιπολύτιμοι λίθοι, κρύσταλλοι, μαργαριτάρια και φύλλα χρυσού. Σχοινί, ξύλο, φτερά στρουθοκαμήλου και ορείχαλκος συνωμοτούν δημιουργικά σε μια εκκωφαντικής θηλυκότητας νέα συλλογή.

https://www.instagram.com/reel/Cyv2t5dIcMO/

Η Κατερίνα Βάσσου, για άλλη μια φορά, δεν λογοκρίνει την έμπνευση, αφήνεται στις περίτεχνες διαδικασίες, πειραματίζεται με καινούριες τεχνικές και τεχνοτροπίες εκπλήσσοντας το αισθητικό μας ένστικτο με τα κοσμήματά της. Κοσμήματα με ισχυρό χαρακτήρα, statement κομμάτια με επιβλητική προσωπικότητα που καταφέρνουν με έναν μαγικά μοναδικό τρόπο να “ντύνονται” το προσωπικό στιλ της κάθε γυναίκας, να το αναδεικνύουν και όχι να το επισκιάζουν.

Οι 5 τάσεις στα κοσμήματα που θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες

Ο ορείχαλκος “εκφράζεται” σε luxurious χρυσό και επιβλητικό μαύρο. Κρυστάλλινες πινελιές λάμψης προσθέτουν ένα glam φινίρισμα ακόμα και σε ευμεγέθη avant garde φόρμες. Καθαρές γραμμές, καμπύλες και γεωμετρικές παρεμβολές που αιφνιδιάζουν. Χρυσοπράσινες αποχρώσεις, κυκλική δυναμική και φαινομενικά αντιφατικά μεταξύ τους υλικά συνθέτουν μια συλλογή που συνδέει το fashion forward statement με τη διαχρονική κομψότητα, το oversized με το elegant.

https://www.instagram.com/p/Cxz6d9NKQra/

New collection, new style

Η νέα συλλογή Katerina Vassou ακροβατεί αριστοτεχνικά μεταξύ του τολμηρού και του λιτού σχεδιασμού, με την σχεδιάστρια να υπογράφει χειροποίητα κοσμήματα για όλες τις ώρες της ώρας και της νύχτας.

Élan. Το σημείο που τέμνονται οι ροκ συνειρμοί με την κλασική κομψότητα, τα εκκεντρικά μεγέθη με την εκλεπτυσμένη λεπτότητα, τα φτερά με τα κρύσταλλα, τα μεταλλικά χρυσοπράσινα με το ξύλο, η girly ανεμελιά με την γυναικεία δύναμη. Εκεί ακριβώς, σε ένα κρεσέντο έμπνευσης, η Κατερίνα Βάσσου εκφράζεται σε ορείχαλκο και δίνει για τον Χειμώνα μια συλλογή τολμηρής φινέτσας και φινετσάτης τόλμης.