Οι it-bags της σεζόν και πώς θα τις φορέσεις για look που εντυπωσιάζουν

Οι it-bags της σεζόν και πώς θα τις φορέσεις για look που εντυπωσιάζουν

Είτε θέλεις να επενδύσεις σε μία κλασική τσάντα, είτε να προσθέσεις στη συλλογή σου μία statement bag, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos θα βρεις όλες τις επιλογές.

Ένα ολοκληρωμένο γυναικείο look χρειάζεται και την απαραίτητη τσάντα και η αλήθεια είναι ότι το να βρούμε τις it-bags που θα πάνε ένα βήμα παραπέρα τα look μας, είναι το ζητούμενο για τις περισσότερες από εμάς.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που αναζητάς τις τσάντες που θα σε συνοδεύσουν παντού αυτήν τη σεζόν και θα αναδείξουν το στυλ σου σε κάθε occasion, σου έχουμε μερικές επιλογές που θα σε εμπνεύσουν. Στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos θα βρεις την autumn και winter bag που χρειάζεσαι για να κάνεις τη διαφορά με τις εμφανίσεις σου.

Η διαχρονική black bag είναι must για κάθε γκαρνταρόμπα

Η αλήθεια είναι ότι μία μαύρη τσάντα είναι πάντα in-fashion, ανεξαρτήτως τάσεων. Αν θέλεις, λοιπόν, μία black bag, κλασική μεν, αλλά με ιδιαίτερο twist, το καπιτονέ σχέδιο είναι μία καλή ιδέα. Στο κατάστημα attica, θα βρεις τη μαύρη καπιτονέ crossbody τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες, που θα κάνει level up στις πιο επίσημες και βραδινές σου εμφανίσεις.

H metallic τσάντα που θα σε αναδείξει σε all-day fashionista

Τα metallics κυριαρχούν στις τάσεις φέτος -και όχι άδικα. Μεταμορφώνουν ακόμα και το πιο basic look και μαγνητίζουν τα βλέμματα. Γιατί να μην δοκιμάσεις, λοιπόν, να φορέσεις μία metallic καπιτονέ crossbody bag σε μωβ απόχρωση, από το κατάστημα Axel, με το casual τζιν σου και ένα πουλόβερ ή ένα ριγέ πουκάμισο; Όσο για το girl night-out σου, μην διστάσεις, να συνδυάσεις τη metallic purple bag σου με ένα πράσινο, σατέν φόρεμα για μία σαγηνευτική εμφάνιση.

Η gold crossbody bag για party looks που τραβούν τα βλέμματα

Ποια από εμάς δεν ονειρεύεται μία βραδινή τσάντα σε gold απόχρωση για τις πιο glamorous εμφανίσεις της; Είναι η απόλυτη βραδινή τάση, διότι αποτελεί από μόνη της ένα statement. Στο κατάστημα BO 1125 Boutique, ξεχωρίσαμε την crossbody bag Kooreloo σε gold απόχρωση με χιαστή πλέξη και gold αγκράφα στο κέντρο για να φωτίζει το little black dress σου.

Φθινόπωρο 2023 χωρίς την αγαπημένη σου all-day it-bag δεν γίνεται

Αν ψάχνεις μία τσάντα για το γραφείο και τα επαγγελματικά σου ραντεβού, που συνδυάζει την πρακτικότητα και τα τελευταία trends, η τσάντα ώμου σε καφέ απόχρωση με αλυσίδα και κροκό υφή από συνθετικό δέρμα, που θα βρεις στο κατάστημα Doca, θα γίνει το go-to πρωινό σου item. Δοκίμασε να συνδυάσεις την αγαπημένη σου all day it-bag με έναν κορσέ, ένα υφασμάτινο wide-leg παντελόνι και γόβες. Με τέτοια looks, φυσικά πηγαίνεις παντού!

Clutches are back και είσαι έτοιμη να προσθέσεις την πιο in-fashion bag στη συλλογή σου;

Η δυναμική επιστροφή των clutches είναι γεγονός, καθώς πρόκειται για ένα αξεσουάρ κάθε άλλο, παρά βαρετό. Το design τους είναι αυτό που τα ξεχωρίζει από τους κλασικούς, old-fashioned φακέλους, καθώς έχουν το απαραίτητο elegance για να συνδυάσουν στυλ και λάμψη και να αναδείξουν τις εμφανίσεις σου. Τι λες, λοιπόν, για τo Gilded glamour Xbody clutch σε μαύρη απόχρωση με στρας για τις πιο glamorous εμφανίσεις, που θα βρεις στο κατάστημα Guess.

Η all-day τσάντα που σε κάνει να ξεχωρίζεις στις outdoors υποχρεώσεις σου

Ανάμεσα στα διάφορα bag trends που κυκλοφορούν, εκείνα που αφορούν στις all day it-bags που εξυπηρετούν το lifestyle μας, είναι τα αγαπημένα μας. Για εσένα που είσαι διαρκώς on the go, μία easy και καθόλου boring τσάντα, όπως ένα δερμάτινο πουγκί ώμου, σε jam απόχρωση με ένα λουλούδι για κούμπωμα σε καφέ απόχρωση, που θα βρεις στο κατάστημα ΚΕΜ, είναι το αξεσουάρ που έψαχνες για να συνδυάζεις άνεση και στυλ στις υποχρεώσεις σου. Δοκίμασε να συνδυάσεις ένα co-ord, αποτελούμενο από βερμούδα και γιλέκο, ό,τι πρέπει για τα office looks σου, με λευκό πουκάμισο και loafers και φυσικά, την αγαπημένη σου it-bags και έφυγες!

Η τσάντα σε πράσινη απόχρωση που θα «ερωτευτείς» φέτος τον χειμώνα

Ωραία τα classics items που αποτελούν πιστούς «συμμάχους» σου εδώ και χρόνια, αλλά παραδέξου το: Τα αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις είναι έρωτας! Ειδικότερα η πράσινη τσάντα με αλυσίδα και ανάγλυφο λογότυπο, που υπάρχει στο κατάστημα REPLAY, θα προσθέσει στα looks σου την απαραίτητη αισιοδοξία. Μην φοβηθείς να δοκιμάσεις ένα tonal look στην ίδια απόχρωση με την all-day bag σου για να ξεχωρίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η statement bag που προσαρμόζεται σε κάθε look σου

Αναπόσπαστα items του καθημερινού styling αποτελούν οι κομψές τσάντες με τα μοντέρνα στοιχεία, που κάνουν και τα πιο casual outfit να τραβούν τα βλέμματα. Για να είσαι στην πρώτη γραμμή της μόδας, αναζήτησε στο κατάστημα RODANOS, την Armani Exchange crossbody messenger bag σε μεγάλο μέγεθος και σε καφέ ή μαύρη απόχρωση, ώστε να είσαι in-fashion με όποια outfits και αν επιλέγεις να φοράς.

Chic n’ casual looks και στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, λοιπόν, θα βρεις τις πιο stylish it-bags της σεζόν, που θα αναδείξουν κάθε σου outfit. Είσαι έτοιμη να γίνεις μία all-day fashionista με looks που μαγνητίζουν τα βλέμματα, χαρίζουν άνεση και προσθέτουν γοητεία και κομψότητα στις εμφανίσεις σου;