Με τη βοήθεια του Persil το διαχρονικό μαύρο κάνει πιο «έντονη» την κάθε σου στιγμή

Με τη βοήθεια του Persil το διαχρονικό μαύρο κάνει πιο «έντονη» την κάθε σου στιγμή

Ο fashion «σύμμαχός» σου για να φαίνονται σαν καινούργια και να προστατεύεις το έντονο χρώμα τους.

Ανεξάρτητα από τις εκάστοτε τάσεις στη μόδα, το μαύρο χρώμα αποτελεί διαχρονική αξία. Είναι η βάση για να δημιουργήσεις κομψά look, εύκολα, γρήγορα και για κάθε περίσταση: Για το γραφείο, τη σχολή, το night-out στην πόλη. Και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας, αναδεικνύουν το μαύρο στα fashion shows τους, σχεδόν κάθε σεζόν.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, προσπαθείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου τα κλασικά μαύρα κομμάτια που δομούν το στυλ σου. Πόσες φορές όμως, έχεις αφήσει κάποια από αυτά τα κομμάτια στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου, επειδή έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν;

Αν είσαι λίγο απαιτητική με το στυλ σου, πιθανότατα θέλεις τα ρούχα σου να μοιάζουν σαν καινούργια. Πόσο εύκολο είναι αυτό όμως, όταν αγαπάς τόσο πολύ ένα ρούχο -και δη, μαύρο- που θέλεις να το φοράς ξανά και ξανά;

Αν θέλεις να προστατεύσεις τα αγαπημένα σου black outfit και να διατηρήσεις έντονο το χρώμα τους, υπάρχει λύση και «ακούει» στο όνομα Persil Renew Black. Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα!

Το μαύρο που μένει για πάντα είναι εδώ για σένα

Αν η αγάπη σου για τα αγαπημένα σου μαύρα κομμάτια δεν «ξεθωριάζει», το υγρό απορρυπαντικό ρούχων Persil Renew Black είναι ο fashion «σύμμαχός» σου για να φαίνονται σαν καινούργια και να προστατεύεις το έντονο χρώμα τους. Διότι, όπως και να το κάνουμε, σε ό,τι έχει να κάνει με τις total black εμφανίσεις σου, η ένταση μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Βλέπεις, χάρη σύνθεσή του το Persil Renew Black φροντίζει και προστατεύει τα μαύρα και σκούρα ρούχα από το πρώτο κιόλας πλύσιμο. Σκέψου απλώς ότι όχι μόνο ανανεώνει και προστατεύει την ένταση του χρώματος, αλλά ότι επιδιορθώνει τις μικροφθορές, καθαρίζει απαλά τα ρούχα και λειαίνει τις ίνες τους, ώστε να συνεχίζεις να τα φοράς με τον ίδιο ενθουσιασμό, όπως την πρώτη φορά.

Με λίγα λόγια, αν ψάχνεις μία λύση για να μην δεις ξανά ένα αγαπημένο σου μαύρο t-shirt, πουκάμισο ή πουλόβερ να ξεθωριάζει έπειτα από μερικές εμφανίσεις και να μετατοπίζεται από το μπροστινό στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου, μόλις τη βρήκες!

Extra tip: Αν δεν θέλεις να περιορίζεσαι στυλιστικά στο μαύρο, αν αγαπάς τις colorful λεπτομέρειες στα look σου, αλλά δεν θέλεις να δεις τα αγαπημένα σου ρούχα να ξεθωριάζουν σύντομα, δοκίμασε και το Persil Renew Color -και θα μας θυμηθείς!

Γιατί οι fashionistas αγαπούν το μαύρο και τη βιωσιμότητα

Στην περίπτωση που διαβάζοντας αυτό το κείμενο, σου ήρθε η όρεξη να «φρεσκάρεις» την γκαρνταρόμπα σου, ενόψει και του χειμώνα, δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις κάθε style trend που θα εμφανιστεί στο feed σου. Αρκεί να επιμείνεις στα κινήματα και τις hero τάσεις της σεζόν, που εκτός από επίκαιρες, είναι και ωφέλιμες για το στυλ σου -και όχι μόνο.

Φυσικά, το μαύρο χρώμα έχει την «τιμητική» του -και φέτος- με πολλούς οίκους μόδας, αλλά και celebrities να έχουν υποκύψει ήδη στη γοητεία του, μέσα από διάφορα διαχρονικά trends, όπως το goth, που έκαναν comeback στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους. Ωστόσο, υπάρχει μία τάση, ένα κίνημα που κάνει πραγματικά stand-out και που, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει. Ο λόγος για το #RethinkFashion πίσω από το οποίο βρίσκεται το Persil!

Τι είναι το κίνημα #RethinkFashion; Σκέψου το εξής: Ότι αν θέλεις να διατηρείς τα ρούχα σου με την ίδια ένταση, με το πραγματικό αυθεντικό χρώμα τους σαν την πρώτη φορά, ξέρεις πως δεν χρειάζεται να είναι πάντα νέα για να δείχνουν σαν καινούργια. Με λίγα λόγια, το #RethinkFashion σε παρακινεί να φροντίζεις τα ρούχα σου, ώστε να τα φοράς περισσότερο, περιορίζοντας έτσι τον αρνητικό αντίκτυπο της fast fashion (που σε ωθεί να αγοράζεις συνεχώς νέα ρούχα) και κάνοντας το πρώτο βήμα για να αποκτήσεις μία πιο sustainable γκαρνταρόμπα.

Extra tip: Αλήθεια, γνώριζες ότι η σύνθεση του Persil Renew Black αποτελείται από συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό άνω του 90%, πως το μπουκάλι του είναι 100% ανακυκλώσιμο και κατασκευασμένο από έως και 50% ανακυκλωμένο πλαστικό;

Adv_Persil-(1)-@Queen.gr_OK!_html_3b774ef3.jpg

Με τη χρήση του Persil Renew Black θα δεις την ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου, αφού τα μαύρα κομμάτια της ντουλάπας σου θα δείχνουν σαν καινούργια, κάθε σεζόν και κάθε εποχή. Είσαι έτοιμη να χαρίσεις στα total black look σου την ένταση και τη «λάμψη» που τους αναλογεί;