Υπάρχει ένα δώρο που θα λατρέψει ο σύντροφος σου και είναι το backpack από τα Bag Stories

Υπάρχει ένα δώρο που θα λατρέψει ο σύντροφος σου και είναι το backpack από τα Bag Stories

«Μπορεί ένα backpack να ψιθυρίσει την αγάπη μου;».

Μήπως αυτήν την περίοδο αναζητάς το ιδανικό δώρο για τα γενέθλια ή την ονομαστική γιορτή του συντρόφου σου; Άραγε, θέλεις να εντοπίσεις από τώρα τι θα του χαρίσεις τα Χριστούγεννα;

Πιθανότατα πολλές σκέψεις περνούν από το μυαλό σου, καθώς πλησιάζει η ώρα να ξεκινήσεις την έρευνα αγοράς σου. Όμως, αν χρειάζεσαι επιπλέον έμπνευση και μία επιλογή που θα σου «λύσει» τα χέρια και παράλληλα, θα ενθουσιάσει τον σύντροφό σου, τότε έχεις κάθε λόγο να βάλεις στην κορυφή της giftlist σου ένα backpack.

Σε αυτό το σημείο, βέβαια, είναι που ξεκινούν οι σκέψεις, όπως: «Μπορεί ένα backpack να ψιθυρίσει την αγάπη μου;». Εμείς, λοιπόν, κάναμε την έρευνα αγοράς μας στα Bag Stories και θα σου πούμε ότι γνωρίζουμε τουλάχιστον δύο backpack που μπορούν.

Εσύ, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να διαλέξεις ποιο από αυτά τα backpack θα συμβαδίζει με το boyfriend σου καθημερινά. Για τα υπόλοιπα είμαστε εμείς εδώ!

Ένας πιστός σύντροφος, όπως εσύ, για να είναι μαζί του στις daily διαδρομές

Αν η καθημερινότητα του συντρόφου σου είναι πολυάσχολη και απαιτητική, γεμάτη με σύντομες διαδρομές, απαιτητικές συναντήσεις και afterwork εξόδους, τότε αυτό που χρειάζεται είναι ένα λειτουργικό backpack, που θα του προσφέρει άνεση και θα χωράει ό,τι χρειάζεται για να αντεπεξέλθει στο απαιτητικό πρόγραμμά του. Laptop, ντοσιέ, το lunch του και φυσικά όλα τα απαραίτητα για να μπορέσει να κοιμηθεί στο σπίτι σου, στο τέλος της ημέρας.

Αναρωτιέσαι τώρα ποιο είναι αυτό το backpack; Μα φυσικά το σακίδιο πλάτης Piquadro της σειράς Brief 2 Wenge. Πρόκειται για ένα ευέλικτο σακίδιο με συνδυασμό δερμάτινης και υφασμάτινης υφής, πρακτικό κλείσιμο με φερμουάρ και επένδυση στους ώμους, ώστε να «αγκαλιάζει» τον αγαπημένο σου όλη μέρα. Το μόνο που μένει τώρα είναι η επιλογή χρώματος. Τι λες για το μπορντό, το χρώμα του πάθους, ώστε να περάσεις και το μήνυμα που θέλεις με το δώρο σου; Να μιλήσει για εσένα, δηλαδή, το backpack και να πει εκείνο το «σ’ αγαπώ», που θα χαρακτηρίζει την επιλογή σου.

Must-know fact: Έχει ύφασμα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και είναι ιδανικό για τους hi-tech lovers, αφού διαθέτει ειδική θήκη για να βάζει το αγαπημένο του IPAD ή το κινητό του.

NT_Bag-Stories-(backpack-gia-ton-syntrofo)-fwtografikh-paragwgh-@Queen.gr_OK!_html_215dd6a1.jpg

Ένας ακούραστος συνοδοιπόρος στα συναρπαστικά ταξίδια σας

Αν το πρώτο κοινό που σας ένωσε στα πρώτα ραντεβού, ήταν η επιθυμία να γυρίσετε τον κόσμο, τότε το πλέον κατάλληλο δώρο για τον αγαπημένο σου είναι ένα backpack-«συνοδοιπόρος». Εκτός από το ότι πρόκειται για ένα αρκετά προσωπικό δώρο, αφού μπορεί να σας συντροφεύει σε κάθε προορισμό ή και ακόμα να είναι δίπλα στο boyfriend σου στις εξορμήσεις που δεν θα κάνετε μαζί, είναι και πρακτικό. Και ναι, υπάρχει και πρόκειται για το Delsey Σακίδιο πλάτης της σειράς Turenne.

Είναι ένα αδιάβροχο, πρακτικό backpack με ζώνη για μεταφορά σε βαλίτσα, ειδική θέση για laptop 14’’ και τσέπη RFID. Σε πράσινη απόχρωση και από PVC υλικό μπορεί να χωρέσει οτιδήποτε χρειαστεί ο σύντροφος σου: Laptop, jacket, σημειώσεις, προϊόντα περιποίησης και το πιο σημαντικό, πολλές περιπέτειες και αναμνήσεις.

NT_Bag-Stories-(backpack-gia-ton-syntrofo)-fwtografikh-paragwgh-@Queen.gr_OK!_html_34fbaee8.jpg

Κάθε δώρο που επιλέγεις να κάνεις στον σύντροφό σου, στέλνει ένα μήνυμα και μαρτυρά τον χρόνο που αφιέρωσες στο να το διαλέξεις. Όσο για την επιβράβευσή σου, είναι εκείνο το χαμόγελο στο πρόσωπό του, μόλις ανοίγει το πακέτο από τα Bag Stories. Ένα χαμόγελο που γίνεται ακόμη πιο ενθουσιώδες, όταν βλέπει ότι πρόκειται για ένα δώρο που θα κάνει την καθημερινότητά του πιο άνετη, αλλά και πιο συναρπαστική.

Kάνε σήμερα τις αγορές σου στο www.bagstories.gr και στα καταστήματα Bag Stories. Ακολούθησε τα Bag Stories στο Facebook και το Ιnstagram!