GREY GOOSE x MINAS: Το special Xmas gift που θα αναβαθμίσει την εμπειρία ενός Vodka Martini Cocktail

GREY GOOSE x MINAS: Το special Xmas gift που θα αναβαθμίσει την εμπειρία ενός Vodka Martini Cocktail
Nicholas Mastoras

Μήπως έχεις ήδη ξεκινήσει το countdown μέχρι την παραμονή Πρωτοχρονιάς, έχεις επιμεληθεί τον πιο stylish στολισμό του σπιτιού σου, έχεις πάρεις ένα μικρό inspo για τα πιο festive outfits των ημερών και το μόνο που σου μένει είναι να οργανώσεις τη shopping list των πιο γιορτινών δώρων για τα αγαπημένα σου πρόσωπα;

Εάν η απάντηση είναι θετική, τότε ένα είναι το σίγουρο! Αυτά τα Χριστούγεννα έχει έρθει η στιγμή να προσφέρεις στους αγαπημένους σου ένα special gift, που θα τους μείνει αξέχαστο. Ο λόγος για το limited-edition box GREY GOOSE x MINAS, που αποτελεί το όνειρο κάθε συλλέκτη με βαθιά γνώση της πολυτέλειας και είναι το απόλυτο δώρο για όσους θεωρείς ότι το αξίζουν.

4.jpg

H διακριτική πολυτέλεια ενός συλλεκτικού set cocktail picks

Τα φετινά Χριστούγεννα, ο Οίκος design MINAS και η GREY GOOSE super premium vodka αναβαθμίζουν την εμπειρία ενός Vodka Martini Cocktail, με τη διακριτική πολυτέλεια ενός συλλεκτικού set cocktail picks.

7.jpg

Πιο συγκεκριμένα, συνδυάζοντας τη δεξιοτεχνία και την πολυτέλεια, που φανερώνεται στις πιο μικρές λεπτομέρειες, ο διάσημος ελληνικός Οίκος design MINAS και η γαλλική super premium vodka GREY GOOSE συνεργάζονται φέτος στις γιορτές, για να παρουσιάσουν ένα set από δύο χειροποίητα cocktail picks, κατασκευασμένα από επιπλατινωμένο ασήμι.

3.jpg

Εργονομικά σχεδιασμένα και μελετημένα σε κάθε τους λεπτομέρεια, τα cocktail picks χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση της iconic ελιάς στο κλασικό GREY GOOSE Vodka Martini Cocktail, αγκιστρώνονται με χάρη στο χείλος του ανάλογου ποτηριού, ολοκληρώνοντας την εμπειρία ενός εορταστικού cocktail party με τον πιο κομψό τρόπο.

Βρες το πιο πολυτελές δώρο μέσα από 100 exclusive συσκευασίες

Κάπως έτσι, ο Οίκος design MINAS και η super premium vodka GREY GOOSE, δίνοντας έμφαση στο exclusivity, θα κυκλοφορήσουν μόλις 100 αριθμημένες συσκευασίες, υπογεγραμμένες στο χέρι από τον designer του Oίκου MINAS, Prometheus.

Κάθε κουτί περιέχει ένα μοναδικό set MINAS cocktail picks, δύο ποτήρια για vodka martini cocktail και μια φιάλη GREY GOOSE super premium vodka, φτιαγμένη αποκλειστικά και μόνο από δύο αγνά συστατικά: Μαλακό χειμωνιάτικο σιτάρι από το Picardie και καθαρό νερό της πηγής Gensac-la-Pallue στη Νότια Γαλλία.

Πίστεψέ μας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσεις το 2023 και να υποδεχθείς τη νέα χρονιά, από το να προσφέρεις στους αγαπημένους σου ένα super γιορτινό δώρο: Το limited-edition box GREY GOOSE x MINAS που θα κάνει level up σε κάθε special occasion αυτές τις γιορτές.