Ένα ελληνικό fashion brand μας υπόσχεται να περάσουμε τα πιο hippie folklore Χριστούγεννα

Ένα ελληνικό fashion brand μας υπόσχεται να περάσουμε τα πιο hippie folklore Χριστούγεννα

Η festive collection των NEMA κάνει το πιο stylish count down για τις γιορτές, δίνοντας μας προτάσεις για διαφορετικά looks-έμπνευση για τις ημέρες και τις νύχτες των Χριστουγέννων.

Το τι θα φορέσουμε στα Χριστουγεννιάτικα και New Year’s Eve πάρτι είναι ήδη κάτι που συζητάμε με όλες μας τις φίλες και η απάντηση δεν είναι πάντα τόσο απλή: ένα μαύρο φόρεμα. Καμιά φορά θες χρώμα, εντυπωσιακά prints και τον cozy chic αέρα που σου προσφέρουν τα νέα ρούχα των NEMA.

Οι NEMA στην πρώτη τους συνέντευξη μάς δείχνουν πόσο stylish μπορεί να γίνει η παράδοση

Οι παγιέτες και το βελούδο βρίσκονται φυσικά στο προσκήνιο και κάνουν την κάθε εμφάνισή μας ακόμη πιο λαμπερή. Από τη χειμερινή αυτή συλλογή δεν απουσιάζει το βελούδο. Σύνολα που φωνάζουν στυλ και θηλυκότητα. Και μπορεί το βελούδο να είναι συνυφασμένο με τις total festive εμφανίσεις αλλά πλέον το «ενσωματώνουμε» και στις office. Φορέματα που συνδυάζονται με μπότες ή oxford shoes αλλά και athleisure set για τις weekend xmas εξορμήσεις μας.

NEMA-LookBook-FW23-24-(5).jpg

Ο πιο γρήγορος, girly και safe τρόπος να είμαστε οι πιο καλοντυμένες σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι είναι φορώντας κάτι σε παγιέτα. Ένα κοντό φόρεμα με διάφανο καλσόν και ψηλοτάκουνα με platform heel θα μας μετατρέψουν στο πιο fashionable girl της βραδιάς, χωρίς έχουμε κουραστεί ιδιαίτερα.

NEMA-LookBook-FW23-24-(235).jpg

Στην FW ‘23/24 συλλογή του brand NEMA μπορούμε να βρούμε φορέματα, φούστες αλλά και tops σε παγιέτα, που μπορούμε να τα συνδυάσουμε με oversized παλτό, wide leg παντελόνια, basic, cozy πλεκτά και εντυπωσιακά αξεσουάρ. Let’s Sparkle this December!