Ναι, η γιορτή σου είναι η αφορμή που έψαχνες για να αγοράσεις μια νέα τσάντα!

Ναι, η γιορτή σου είναι η αφορμή που έψαχνες για να αγοράσεις μια νέα τσάντα!

Το backpack που θα λατρέψει κάθε traveler και άλλα bag stories! 

Κάθε σύγχρονη γυναίκα που λατρεύει τη μόδα και ακολουθεί τις τάσεις της εποχής, δεν χάνει ευκαιρία να ανανεώνει την γκαρνταρόμπα της, αναβαθμίζοντας το προσωπικό της στυλ και δίνοντας το απαραίτητο boost στην αυτοπεποίθησή της, μέσα από τις πιο comfort n’ stylish επιλογές.

Τι λες, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σου «χτυπήσουν την πόρτα» αυτήν την περίοδο του χρόνου και να απολαύσεις την ονομαστική γιορτή, τα γενέθλια ή τα Χριστούγεννα, κάνοντας ένα διαχρονικό, στυλάτο και απαραίτητο δώρο στον εαυτό σου;

Ο λόγος για το backpack ή την τσάντα που θα σε συνοδεύει στις everyday εμφανίσεις σου, τις χειμερινές εξορμήσεις σου ή ακόμη και τις αθλητικές σου δραστηριότητες, μιας και φοριέται από το πρωί μέχρι και το βράδυ, κάνοντας τη ζωή σου πιο εύκολη. Αν σκέφτεσαι, λοιπόν, να κάνεις ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σου ή να δώσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα μία ιδέα για το δώρο που θα κάνει level up στο στυλ και την καθημερινότητά σου, δεν έχεις παρά να πας πρώτα μία βόλτα σε ένα από τα καταστήματα Bag Stories.

Το backpack που θα λατρέψει κάθε traveler

Είτε είσαι επαγγελματίας traveler και τα ταξίδια είναι μέρος της weekly routine σου, είτε δεν χάνεις ευκαιρία να αξιοποιείς τις days off σου για εκδρομές εκτός πόλης, ένα είναι το σίγουρο: Χρειάζεσαι ένα ανθεκτικό backpack, με πολλές διαφορετικές θήκες, χώρο για laptop και stylish σχεδιασμό, που όχι μόνο θα διευκολύνει τις μετακινήσεις σου, αλλά συγχρόνως θα σου δίνει κίνητρο να ανακαλύπτεις καινούργια μέρη.

Με λίγα λόγια, χρειάζεσαι έναν «συνοδοιπόρο», ο οποίος θα είναι έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή, για μία καινούργια εμπειρία, εκτός του comfort zone σου. Πρόκειται φυσικά, για το Delsey Σακίδιο πλάτης με θέση PC 15.6", από τη νέα σειρά Securflap, που χάρη στον σχεδιασμό και τα ιδιαίτερα χρώματα στα οποία διατίθεται, «υπόσχεται» να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα -με πρώτο το δικό σου!

Το σακίδιο πλάτης που περίμενε ο control freak εαυτός σου

Μήπως η οργάνωση είναι το Α και το Ω για να είσαι ήρεμη στην καθημερινότητά σου; Μήπως δεν αντέχεις λεπτό την ακαταστασία και αισθάνεσαι ότι όταν στην τσάντα σου υπάρχει χάος, το ίδιο ισχύει και για τη ζωή σου; Μία βόλτα σε ένα από τα καταστήματα Bag Stories αρκεί για να βρεις το ιδανικό backpack για σένα.

Βλέπεις, εκεί θα ανακαλύψεις το Kipling Σακίδιο πλάτης από τη σειρά Seoul, το οποίο εκτός από ευρύχωρο, ελαφρύ και πρακτικό, είναι ιδανικό για εσένα που λατρεύεις την οργάνωση. Και αυτό διότι διαθέτει μία ποικιλία από τσέπες για να κρατάς τα πάντα ασφαλή και οργανωμένα. Καλά κατάλαβες, είναι το ιδανικό σακίδιο για εσένα που θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο, ακόμη και όταν είσαι για βόλτα με την παρέα.

Η τσάντα ώμου που θέλεις μαζί σου σε όλες σου τις δραστηριότητες

Τι λες αν στη λίστα με τα New Year’s resolution σου, θέσεις έναν καινούργιο στόχο; Περισσότερες δραστηριότητες και βόλτες στην πόλη! Αν δεν βλέπεις την ώρα να βάλεις «τσεκ», τότε σου έχουμε ευχάριστα νέα. Διότι μπορείς να κάνεις την αρχή προτού υποδεχτείς το νέο έτος, κάνοντας δώρο στον εαυτό σου μία ολοκαίνουρια Bric’s τσάντα ώμου από τη σειρά X-Bag Geometric!

Όποιο και αν είναι το backpack ή η τσάντα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και το γούστο σου, τώρα έχεις την ευκαιρία να το αποκτήσεις, πραγματοποιώντας μία βόλτα σε ένα από τα καταστήματα Bag Stories. Άλλωστε, δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή από τη γιορτή, τα γενέθλια ή τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν, για να κάνεις ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σου!

Κάνε σήμερα τις αγορές σου στο www.bagstories.gr και στα καταστήματα Bag Stories. Ακολούθησε τα Bag Stories στο Facebook και το Ιnstagram!