New Collection! Ανακαλύψτε τα πιο stylish κοσμήματα ΑΜΜ για all day εμφανίσεις

New Collection! Ανακαλύψτε τα πιο stylish κοσμήματα ΑΜΜ για all day εμφανίσεις

Ως fashion lover που κάθε σεζόν ψάχνεις τα πιο eye-catching και εντυπωσιακά κοσμήματα που πρόκειται να προσφέρουν περισσότερο χαρακτήρα σε κάθε look σου, σίγουρα γνωρίζεις πως ο προορισμός είναι ένας: Anna Maria Mazaraki.

Αν είσαι από τις γυναίκες που πρώτα επιλέγουν το κόσμημα που θα φορέσουν σε κάθε all-day εμφάνιση τους και μετά «χτίζουν» το σύνολό τους γύρω από αυτό, τότε διαβάζεις το σωστό κείμενο. Αν πάλι δεν είσαι, τότε το κείμενο αυτό θα σε πείσει για τους λόγους που… αξίζει να γίνεις. Αναφορικά με τη μόδα, η διαφορά βρίσκεται σίγουρα στις λεπτομέρειες και αυτός είναι ο λόγος, άλλωστε, που αποφασίζεις να επενδύσεις σε κοσμήματα που πρόκειται να γίνουν προσωπικά σου statement. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι ακόμα και να επιλέξεις το πιο απλό outfit από την ντουλάπα σου, η προσθήκη ενός από τα κοσμήματά σου μπορεί να δημιουργήσει «ένταση» και να ανεβάσει όλη τη day-to-night εμφάνισή σου. Έτσι δεν είναι;

Είτε το αγαπημένο σου κόσμημα είναι εκείνο το βραχιόλι που δεν βγάζεις ποτέ από πάνω σου, είτε το δαχτυλίδι που επιλέγεις πάντα για τις all-day εμφανίσεις σου, είτε τα σκουλαρίκια που ξέρεις ότι αναβαθμίζουν κάθε look σου ή και ακόμα ένα κολιέ που ταιριάζεις ακόμα και με το πιο athleisure στυλ σου, το μόνο σίγουρο είναι ένα: Έχεις αναδειχθεί ως fashion expert της δικής σου ζωής. Και αν αναρωτιέσαι γιατί, η απάντηση κρύβεται στις επιλογές που κάνεις για το μπουντουάρ σου.

Ως fashion lover, λοιπόν, που κάθε σεζόν ψάχνεις τα πιο eye-catching και εντυπωσιακά κοσμήματα που πρόκειται να προσφέρουν περισσότερο χαρακτήρα σε κάθε look σου, σίγουρα γνωρίζεις πως ο προορισμός είναι ένας: Anna Maria Mazaraki. Ειδικά τώρα, με τη νέα της collection έχει φροντίσει να σου προσφέρει τα απαραίτητα key-pieces με το μοναδικό DNA του brand, που δεν γίνεται να μην τα λατρέψεις.

POST-RINGS-5_e.jpg

Το ανάγλυφο κολιέ που θα σε συνοδεύει σε κάθε εμφάνιση

Τα κοσμήματα είναι ένας τρόπος να εκφράσεις την προσωπικότητα και τη μοναδικότητά σου και κατά τους χειμερινούς μήνες, ακόμα και αν απλά φοράς ένα oversized πουλόβερ, προσθέτοντας ένα statement κρεμαστό, μπορείς να αναδείξεις την εμφάνισή σου. Και επειδή δεν μας αρέσει να μένουμε στη θεωρία, θα το προχωρήσουμε λίγο παρακάτω το θέμα.

Όταν αναφερθήκαμε σε ένα statement κρεμαστό, δεν εννοούσαμε κάτι άλλο πέρα από το κίτρινο επιχρυσωμένο κολιέ με ανάγλυφο μάτι σε μαύρο χρώμα μαζί με μία αντίστοιχα διακριτική αλυσίδα από την νέα συλλογή της Anna Maria Mazaraki. Ένα stylish κόσμημα που θα στολίσει τον λαιμό σου και θα σε συνοδεύει σε κάθε all-day εμφάνισή σου. Χρειάζεσαι κάτι άλλο;

Τα heart-shaped σκουλαρίκια για κάθε ώρα της ημέρας

Ως jewels addict γνωρίζεις πως το να φοράς τα σωστά σκουλαρίκια είναι το ίδιο σημαντικό με το να επιλέγεις το σωστό φόρεμα, παπούτσια και τσάντα που θα δομήσουν το all-day outfit σου. Αυτό, διότι, τα σκουλαρίκια αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ για να προβάλεις τα πιο όμορφα σημεία και χαρακτηριστικά του προσώπου σου αλλά και για να απογειώσεις κάθε εμφάνισή σου.

Αν, λοιπόν, ανήκεις στην κατηγορία των fashionistas που πάντα ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, τότε ένα ζευγάρι heart-shaped σκουλαρίκια που θα δημιουργήσουν την τέλεια pop πινελιά στο look σου, δεν γίνεται να λείπει από την συλλογή σου. Φυσικά ο λόγος για τα κίτρινα επιχρυσωμένα σκουλαρίκια από ορείχαλκο με μπλε καρδιά και λευκά ζιργκόν -Anna Maria Mazaraki New Collection- που μπορείς να φορέσεις με μαζεμένα τα μαλλιά πίσω, στο γραφείο με το αγαπημένο σου blazer αλλά και το βράδυ με ένα κομψό slip dress.

To statement δαχτυλίδι για τα πιο κομψά looks σου

Η προσθήκη ενός δαχτυλιδιού στα καθημερινά σου outfit κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο λεπτά και κάθε look σου να φαίνεται πιο sophisticated. Τη φετινή χρονιά, μάλιστα, τα δαχτυλίδια αποκτούν όγκο, γίνονται chucky και παίρνουν γλυπτικά σχήματα, ενώ συνδυάζονται μεταξύ τους για ένα πιο bold αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η νέα συλλογή της Anna Maria Mazaraki, που μεταξύ άλλων, μας παρουσιάζει το κίτρινο επιχρυσωμένο δαχτυλίδι με λευκά ζιργκόν που μπορείς να το συνδυάσεις με τα classic outfits γραφείου ή τα elegant βραδινά.

Το βραχιόλι χειροπέδα για τις πιο διαχρονικά εντυπωσιακές εμφανίσεις

Για εσένα που δεν είσαι λάτρης του minimal στυλ, μπορείς να προτιμήσεις εντυπωσιακά σταθερά βραχιόλια σε κίτρινη επιχρύσωση που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σου. Τα βραχιόλια «χειροπέδα», άλλωστε, αποτελούν μία διαχρονική τάση αφού μπορούν να απογειώσουν το look σου κάθε στιγμή της ημέρας. Αν, μάλιστα, βρεις ένα τέτοιο βραχιόλι σε συνδυασμό με μία αλυσίδα, θα έχεις σίγουρα το πιο elegant αποτέλεσμα σε κάθε εμφάνισή σου.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, για το κίτρινο επιχρυσωμένο βραχιόλι χειροπέδα με αλυσίδα και μοτίφ μάτι από λευκά και μαύρα ζιργκόν, που μπορείς να βρεις στη νέα συλλογή της Anna Maria Mazaraki;

Η κάθε γυναίκα είναι μοναδική και έχει το δικό της στυλ που μπορεί και διαμορφώνει επιλέγοντας τα key-pieces εκείνα, που μπορούν και δίνουν στα outfits της περισσότερο χαρακτήρα. Αυτά δεν είναι άλλα από τα κοσμήματα που χαρίζουν λάμψη και μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολό της. Τώρα, λοιπόν, με τη νέα συλλογή της Anna Maria Mazaraki, έχεις την ιδανική ευκαιρία για να κάνεις μία ανανέωση στα timeless αλλά fashionable items σου που θα σε αναδείξουν. Ακόμα το σκέφτεσαι;

POST-YELLOW-RINGS-kordela_.jpg