To Mosty.com παρουσιάζει τη νέα του ανατρεπτική FW24 καμπάνια με την υπογραφή του Κοσμά Κουμιανού

Ναταλία Κατσακιώρη
To Mosty.com παρουσιάζει τη νέα του ανατρεπτική FW24 καμπάνια με την υπογραφή του Κοσμά Κουμιανού

Photo Credits: Kosmas Koumianos

Το touch of glam που έλειπε από το ζωή μας μέσα σε μία καμπάνια.

Όλοι έχουμε έναν αγαπημένο shopping προορισμό, που ξέρουμε πάντα ότι θα ανακαλύψουμε τα items των ονείρων μας. Αυτά που λείπουν από τη ντουλάπα μας και έρχονται να συμπληρώσουν δημιουργικά τα καθημερινά μας σύνολα αλλά και τα looks των βραδινών μας εμφανίσεων. Το Mosty.com, εκτός από ένα premium online store με κορυφαία ελληνικά και ξένα brands, έχει πάει την αγοραστική εμπειρία ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας το δικό του lifestyle σύμπαν και μπαίνοντας έτσι και στο δικό μας mood board σαν άλλος προσωπικός στυλίστας. Για την FW24 season το Mosty.com επέλεξε τον Κοσμά Κουμιανό, για να μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο του, έναν από τους κορυφαίους Έλληνες φωτογράφους μόδας, και μαζί μας παρουσιάζουν τη νέα τους καμπάνια.

DJI_0934.jpg

Photo Credits: Kosmas Koumianos

Απλά φυσικά τοπία αλλά και αστικά sceneries έγιναν το τέλειο φόντο, για τα super stylish σύνολα που προτείνει για το χειμώνα του 2024 η ομάδα του Mosty.com. Βελούδινα παντελόνια και office σύνολα, θηλυκά φορέματα και statement tops, σακάκια σε δυναμικά, ανδρόγυνα shapes και πανωφόρια που θα ντύσουν τον χειμώνα μας είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που ξεχωρίσαμε μέσα από μία καμπάνια, που έχει τη γνήσια αισθητική ενός fashion editorial. Οι εξεζητημένες γραμμές, τα τολμηρά κοψίματα και τα μοναδικά υλικά ξεχωρίζουν μέσα από το φωτογραφικό φακό του Κοσμά Κουμιανού, ο οποίος κατάφερε να εκφράσει στο απόλυτο τη φιλοσοφία γύρω από την επιλογή του κάθε ένα ξεχωριστού item που θα βρεις στη συλλογή του Mosty.com.

DSCF2541-Edit.jpg

Photo Credits: Kosmas Koumianos

Wear The Trend: Φόρεσε τώρα τα must κομμάτια του χειμώνα κάνοντας τις πιο έξυπνες αγορές

Μέσα από την FW24 campaign του Mosty.com x Κοσμάς Κουμιανός ανακαλύψαμε τις κορυφαίες τάσεις που θα μας απασχολήσουν μέσα στους επόμενους μήνες και είναι η στιγμή να υιοθετήσουμε και εμείς.

To pinstripe κοστούμι.

Ένα κλασικό print της ανδρικής γκαρνταρόμπας γίνεται φέτος πρωταγωνιστής και στα δικά μας σύνολα γραφείου. Το ανδρόγυνo style θα είναι το 2024 πιο επίκαιρο από ποτέ και δεν υπάρχει πιο απλός τρόπος να το υιοθετήσεις από ένα pinstripe κοστούμι, με cropped σακάκι και άψογο tailoring.

DSCF1828.jpg

Photo Credits: Kosmas Koumianos

Shop the look:

Το statement γιλέκο.

Φυσικά και τα γιλέκα συγκαταλέγονται στους ξεκάθαρους νικητές του φετινού χειμώνα, που κέρδισαν επάξια μια θέση στα office σύνολά μας και όχι μόνο. Το 2024, λοιπόν, θα γίνουν πιο edgy με νέες προτάσεις σε υλικά και ποιότητες. Όπως είναι το δέρμα ή ένα shiny υλικό με μεταλλικά στοιχεία.

DSCF1374.jpg

Photo Credits: Kosmas Koumianos

Shop the look:

Το glam look με παντελόνι.

Οι βραδινές μας εμφανίσεις δεν χρειάζεται να περιορίζονται στο κλισέ φόρεμα-γόβες. Αντίθετα μπορούμε να εντυπωσιάσουμε σε μια night out εμφάνιση μας, κάνοντας ένα εξίσου θηλυκό outfit με ψηλόμεσο, μαύρο παντελόνι -aka το πιο διαχρονικό παντελόνι όλων των εποχών-, συνδυάζοντάς το με ένα extra glam top, όπως ένα σουτιέν με strass. Ένα σακάκι φορεμένο από πάνω ανοιχτό ή ένα γιλέκο αντίστοιχα θα είναι το τέλειο item για να συμπληρώσει το look.

DSCF1173-Edit.jpg

Photo Credits: Kosmas Koumianos

Shop the look:

Το burgundy φόρεμα.

To κόκκινο είναι ξεκάθαρα το χρώμα της σεζόν. Και το μικρό μαύρο φόρεμα κινδυνεύει από το little red dress, που έρχεται δυναμικά να διεκδικήσει τη θέση του. Το βαθύ burgundy είναι η πιο elegant εκδοχή της απόχρωσης, που θα φορέσουμε αυτόν τον χειμώνα. Η ζεστή απόχρωση του κρασιού πάνω σε ένα midi φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή για την γκαρνταρόμπα της σεζόν.

DSCF1605.jpg

Photo Credits: Kosmas Koumianos

Shop thel look:

studio_session-2097.jpg

Φόρεμα, mosty.com

Το 90s φόρεμα με straps.

90s are still in! Η πιο νοσταλγική δεκαετία της μόδας συνεχίζει να μας προσφέρει micro trends και να μας πηγαίνει πίσω στην εποχή της αθωότητας. Το 2024 θα τη συναντήσουμε στα φορέματα με τις λεπτές τιράντες τύπου spaghetti, είτε είναι ένα βραδινό micro mini dress με disco vibe αναφορές, είτε ένα ρομαντικό slip dress.

DSCF2042-Edit.jpg

Shop the look:

To velvet κοστούμι.

Ένα από τα υλικά που φωνάζει premium και luxury και έχει πάρει πλεόν την αξία του κλασικού στην γυναικεία ντουλάπα. Το blue noir θα είναι η απόχρωση που θα το αναδείξει τον χειμώνα του 2024, ένα χρώμα που θα το κάνει να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο. Ένα βελούδινο σακάκι συνδυασμένο με matching παντελόνι θα γίνει το νέο σου κόλλημα που θα φοράς στο repeat.

DSCF1893-Edit.jpg

Shop the look: