Winter getaway: Πώς θα είσαι comfy n’ stylish στις χειμερινές εξορμήσεις σου;

Winter getaway: Πώς θα είσαι comfy n’ stylish στις χειμερινές εξορμήσεις σου;

Ποιο είναι όμως, το «κλειδί» για να απολαύσεις ένα weekend getaway, ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες;

Η εποχή που οι χειμερινές εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου έχουν την τιμητική τους, είναι εδώ. Και αυτό, διότι τα χιόνια «ντύνουν» τις κορυφές των βουνών, τα χειμερινά σπορ σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και τα winter resorts, τα cozy σαλέ και τα γύρω χιονοδρομικά κέντρα «υπόσχονται» να φέρουν τη χαλάρωση στην καθημερινότητά σου -έστω για λίγα 24ωρα.

Ποιο είναι όμως, το «κλειδί» για να απολαύσεις ένα weekend getaway, ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες; Μα φυσικά, ο κατάλληλος «εξοπλισμός» ή αλλιώς τα πιο updated σύνολα, που θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα για τις χειμερινές σου εξορμήσεις εκτός πόλης.

Άλλωστε, δεν χρειάζεται να πάρεις όλη την ντουλάπα στη βαλίτσα σου για να είσαι comfy n’ stylish στην εκδρομή σου, αρκεί να επιλέξεις τα must have items, κάνοντας μία βόλτα στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens, εκεί όπου ο fashion κόσμος, σε περιμένει να τον ανακαλύψεις.

Barbiecore look

Το ροζ είναι η απόχρωση που έχει κάνει το μεγαλύτερο comeback μέσα σε αυτήν τη σεζόν και η Barbie, η αγαπημένη κούκλα όλων των κοριτσιών, είναι το style icon του χειμώνα. Το μόνο που μένει λοιπόν, για το επόμενο winter getaway που ετοιμάζεις, είναι να ακολουθήσεις το barbiecore vibe, με ένα total pink apres ski σύνολο με puffer jacket, μία ζεστή φόρμα και τα κατάλληλα sneakers που θα συμπληρώσουν το outfit. Εξάλλου δεν υπάρχει τίποτα πιο stylish από ένα bold χρωματιστό σύνολο στο χιόνι.

image003.png

Μπουφάν The North Face, φόρμα Lacoste, και παπούτσια New Balance, Designer Outlet Athens.

Vivid prints

Τα δημιουργικά, monogrammed μοτίβα είναι η νέα εμμονή της μόδας και ναι, μπορείς να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο trend και σε μία εξόρμηση στο βουνό. Πάρε μαζί σου ένα total printed σκουφάκι και συνδύασέ το με ένα τεχνικό, αντιανεμικό jacket σε αντίστοιχη colorful διάθεση. Και όλα αυτά, διότι μπορεί το mix print να είναι η λέξη που ψάχνεις, είναι όμως και το styling trick που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

NEW2.jpg

Σκουφάκι Tommy Hilfiger και jacket Under Armour, Designer Outlet Athens

Μία εκδρομή στο βουνό δεν περιλαμβάνει μόνο δραστηριότητες και sports στο χιόνι, αλλά και στιγμές χαλάρωσης στο σαλέ ή τα στέκια της περιοχής. Γι’ αυτές τις στιγμές ηρεμίας λοιπόν, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, που θέλεις να αισθάνεσαι comfy n’ stylish, δεν υπάρχει πιο ιδανική επιλογή, από ένα casual σύνολο με ένα κλασικό blue denim παντελόνι και ένα v-neck πλεκτό με preppy λεπτομέρειες. Είσαι έτοιμη να εντάξεις το συγκεκριμένο look, στη βαλίτσα της χειμερινής σου απόδρασης;

image007.jpg

Πλεκτό Polo Ralph Lauren και jean παντελόνι Replay, Designer Outlet Athens

Classic touch

Σίγουρα δεν πρέπει να κλείνεις τη βαλίτσα μιας χειμερινής εξόρμησης, χωρίς να βάλεις μέσα και κάποια basics. Ένα μαύρο turtleneck πλεκτό με διακριτικές glam λεπτομέρειες και ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια σε military, δετό style είναι τα musts, που δεν πρέπει να λείπουν από ένα mini trip στο βουνό.

image009.jpg

Πλεκτό BSB και μποτάκια DKNY Kalogirou, Designer Outlet Athens

Όπως όλοι οι προορισμοί, έτσι και το βουνό έχεις τους δικούς του κανόνες όσον αφορά στο styling. Γι’ αυτό και αν επισκεφτείς το εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens με τα 100+ αγαπημένα designer brands, έως -70% πιο φθηνά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να είσαι stylish στην εκδρομή σου.