Τα new entries που θα μπουν στην καθημερινότητά σου λίγο πριν έρθει η άνοιξη

Τα new entries που θα μπουν στην καθημερινότητά σου λίγο πριν έρθει η άνοιξη

Κάναμε έναν περίπατο στο Golden Hall, γεμάτο επιλογές και ανοιξιάτικη διάθεση.

Όπως κάθε σεζόν, έτσι και φέτος, το ανδρικό ντύσιμο είναι ένα challenge στο οποίο καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε καθημερινά και αυτό, διότι οι νέες collection και τα trends σε ρούχα και αξεσουάρ, μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.

Μπορεί λοιπόν, να έχουμε ήδη μία εικόνα για τα items που είναι «εντός» μόδας και εκείνα που αποτελούν παρελθόν, ωστόσο έχει έρθει η στιγμή να πάμε τις στυλιστικές μας επιλογές ένα «βήμα» πιο μακριά.

IMG_4915.jpeg

Κάλτσες από το πάνω ράφι

Oι νέες τάσεις θέλουν το ανδρικό παντελόνι να έρχεται ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να «παίξουμε» με τις κάλτσες που θα επιλέξουμε, ανάλογα με το occasion στο οποίο έχουμε να παρευρεθούμε.

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι νέες μας κάλτσες δεν θα χαρακτηρίζονται μόνο από το χρώμα, αλλά και από το πιο ιδιαίτερο σχέδιο, που θα ανακαλύψουμε, με μία επίσκεψη στο κατάστημα Happy Socks. Η δική μας επιλογή, είναι ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τον «Rocket Man», Elton John.

IMG_4916.jpeg

Happy Socks, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6848102

Το πουκάμισο που θα σε συνοδεύει παντού

Κάποιες ημέρες θέλεις να είσαι πιο casual, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αποχωριστείς το αγαπημένο σου item, που δεν είναι άλλο από το πιο stylish πουκάμισο.

Μία βόλτα λοιπόν, στο κατάστημα Nautica, είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις την γκαρνταρόμπα σου, μιας και εκεί, θα ανακαλύψεις το εμπριμέ πουκάμισο σε μπλε απόχρωση, που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε περίσταση!

IMG_4917.jpeg

Nautica, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106829516

Πάντα χρειάζεται ένα αντιανεμικό

Το ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία, δεν σημαίνει ότι κάθε ημέρα ο υδράργυρος θα ξεπερνάει τους 25 βαθμούς Κελσίου, ούτε και ότι θα είναι σταθερός από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με τον καιρό να αποδεικνύεται φέτος ιδιαίτερα άστατος λοιπόν, η αγορά ενός item που θα σε προφυλάσσει από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες είναι πάντα μία σοφή επιλογή.

Στο κατάστημα The North Face, θα βρεις ένα αντιανεμικό μπουφάν σε γκρι και πορτοκαλί απόχρωση, για να είσαι σίγουρος πως θα είσαι άνετος και καλοντυμένος, ανεξαρτήτως της θερμοκρασίας.

IMG_4918.jpeg

The North Face, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106814410

Μπουφάν την άνοιξη; Γιατί όχι;

Πίστεψέ μας, αν υπάρχει ένα passe-par-tout item, το οποίο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου, όσο πλησιάζει η άνοιξη, είναι ένα ζεστό μπουφάν που θα σε συνοδεύει πάντα και παντού.

Η επόμενη στάση λοιπόν, κατά τη διάρκεια της βόλτας μας στο Golden Hall, είναι στο κατάστημα Napapijri και η επιλογή ενός μπουφάν με έντονο χρώμα, είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις level up στο στυλ σου.

IMG_4919.jpeg

Napapijri, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106822096

Το blue jean έχει πάντα ξεχωριστή θέση στη ντουλάπα

Ναι, οι αλλαγές είναι το Α και το Ω για την ανανέωσή μας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως κάποιες επιλογές παραμένουν διαχρονικές ανεξαρτήτως τάσης ή εποχής. Τα blue jeans, για παράδειγμα, θα είναι πάντα κυρίαρχα στην κατηγορία των casual παντελονιών, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός.

Και επειδή, το κατάστημα Replay διαθέτει μεγάλη ποικιλία στο συγκεκριμένο είδος, να θυμάσαι πως εκεί θα βρεις και εσύ, το ιδανικό jean, για την casual προσέγγιση του στυλ σου, σε όποιο χρώμα και γραμμή ανταποκρίνεται στο γούστο σου.

IMG_4920.jpeg

Replay, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106852277

Μακρυμάνικο με στυλ

Εάν αναζητάς ένα item, που θα προσθέσει extra layer στα look σου, δεν έχεις παρά να πεις «ναι» σε μία από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν. Αναρωτιέσαι ποια είναι αυτή; Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις πώς θα κάνεις το δικό σου statement στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Διότι, το μακρυμάνικο, ανοιξιάτικο μπλουζάκι από το κατάστημα Calvin Klein, θα σε ενθουσιάσει όχι μόνο για το γαλάζιο χρώμα του, αλλά κυρίως για το κομψό κόψιμό του, που υπόσχεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα.

IMG_4921.jpeg

Calvin Klein, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6823634

Φούτερ με φινέτσα

Η άνοιξη είναι η εποχή, που χρειάζεσαι ρούχα για τις απότομες αλλαγές του καιρού. Ειδικά, όταν πρόκειται να βγεις για περπάτημα ή να πας για καφέ με τους φίλους σου, ένα casual και ταυτόχρονα cozy hoodie είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση.

Στο κατάστημα Scotch & Soda, το λευκό hoodie, με το ιδιαίτερο σχέδιο στην πίσω πλευρά, αναμφίβολα, κερδίζει τις εντυπώσεις και προσδίδει κύρος σε όποιον το φορέσει. Τι θα έλεγες να είσαι εσύ αυτός;

IMG_4922.jpeg

Scotch & Soda, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2106896645

Ένα γιλέκο για κάθε περίσταση

Ο καιρός μπορεί να μην είναι και τόσο ψυχρός αλλά, όπως είπαμε πριν δεν είναι και ο πιο φερέγγυος. Αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά λοιπόν, είναι ένα key item, το οποίο θα είναι ταυτόχρονα chic και casual, ενώ θα σου δίνει και την απαραίτητη ζεστασιά.

Με μια επίσκεψη στο κατάστημα Camel Active, συνειδητοποιήσαμε πως το it item της σεζόν, δεν είναι άλλο από το χακί puffer γιλέκο, το οποίο πέρα από το ελκυστικό του χρώμα, αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για κάθε outfit μας.

IMG_4923.jpeg

Camel Active, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2106830785

Κάπως έτσι, λοιπόν, ολοκληρώθηκε η βόλτα μας στα καταστήματα του Golden Hall. Μια περιήγηση που μας ενέπνευσε και ταυτόχρονα μας έδωσε πολλές ιδέες, έτσι ώστε να αναζητήσουμε νέες collection και trends, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι και, κυρίως, κομψοί για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.