Η Calvin Klein και η JENNIE ολοκληρώνουν την παρουσίαση της καμπάνιας Άνοιξη 2024

Η Calvin Klein και η JENNIE ολοκληρώνουν την παρουσίαση της καμπάνιας Άνοιξη 2024

Η Calvin Klein παρουσιάζει το τελευταίο κεφάλαιο της καμπάνιας Άνοιξη 2024, φέρνοντας στο προσκήνιο την JENNIE, το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρόσωπο της μουσικής σκηνής και global ambassador του brand.

Μέσα από τον φακό του Mert Alas, η καμπάνια αποθεώνει την παιχνιδιάρικη αυτοπεποίθηση της JENNIE, ενσωματώνοντας την μοναδική της pop ενέργεια στα εμβληματικά σχέδια των εσωρούχων και των jeans Calvin Klein, εκτοξεύοντας το κάθε στυλ μέσα από ζωηρές εικόνες.

2024.02.29_DT-CALVIN-KLEIN-JENNIE-KIM_CALVIN-KLEIN-JEANS-CAMPAIGN-S24-(2).jpg

Η νέα σειρά εσωρούχων Intense Power επαναπροσδιορίζει τις κλασικές γραμμές με μια τολμηρή εκδοχή του λογοτύπου Calvin Klein, ενώ η σειρά εσωρούχων Minimalist προσφέρει μια νέα διάσταση αισθησιακής άνεσης και έκφρασης. Τα 90s Straight Jeans αναβιώνουν το αβίαστο, νοσταλγικό στυλ του brand με μια σύγχρονη πινελιά, για χαλαρές και κομψές εμφανίσεις ιδανικές για την άνοιξη και όχι μόνο.

2024.02.29_DT-CALVIN-KLEIN-JENNIE-KIM_CALVIN-KLEIN-JEANS-CAMPAIGN-S24-(1).jpg

Οι συλλογές εσωρούχων και denim της σεζόν Άνοιξη 2024 της Calvin Klein χαρακτηρίζονται από τον μινιμαλισμό και τη χαλαρή κομψότητα του brand, ανανεώνοντας τα κλασικά σχέδια με έναν αέρα αιώνιας νεανικής φρεσκάδας.

2024.02.29_DT-CALVIN-KLEIN-JENNIE-KIM_CALVIN-KLEIN-JEANS-CAMPAIGN-S24-(3).jpg

Η καμπάνια για την Άνοιξη 2024 εξερεύνησε τον κόσμο της Calvin Klein, προβάλλοντας κορυφαία ταλέντα διεθνούς φήμης καθώς εμβαθύνουν στην τολμηρή αυτοπεποίθηση που ορίζει ο τρόπος ζωής της Calvin Klein.

Η νέα καμπάνια με πρωταγωνίστρια την JENNY προβάλλεται στα social media της @calvinklein.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein, στο calvinklein.gr και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Campaign Credits:

Σκηνοθεσία και φωτογραφία: Mert Alas

Styled by : Emmanuelle Alt

Editorial Credits: Calvin Klein

Social: @calvinklein