«Fashion Week Talks: Fun Side of Style»: To phygital event του Queen.gr έρχεται στην Τεχνόπολη

«Fashion Week Talks: Fun Side of Style»: To  phygital event του Queen.gr έρχεται στην Τεχνόπολη

Με την υποστήριξη της Coca-Cola Light και της Braun το Vol2 της «συνήθειας που έγινε λατρεία», aka «Fashion Week Talks» έρχεται πιο διαδραστικό και πιο fun από ποτέ.

To «Fashion Week Talks: Fun Side of Style» έρχεται σε λίγες ημέρες στην Τεχνόπολη, στον χώρο της «Αποθήκης» και εκεί το πιο ενημερωμένο fashion crowd της πόλης θα απολαύσει 5 one to one συνεντεύξεις με influencers, σχεδιαστές, fashion & beauty experts αλλά και live act από τον street artist Στέφανο Παπαδήμο (aka Sdeviano) o οποίος θα ζωγραφίσει live ένα κορμάκι και ένα διάφανο raincoat δείχνοντάς μας στην πράξη την πιο διασκεδαστική πλευρά της μόδας.

Αφού παρακολουθήσουμε ένα απολογιστικό video με όλες τις τάσεις που ξεχωρίσαμε στις Fashion Weeks που μόλις ολοκληρώθηκαν και κάνουμε τις προβλέψεις μας για τα trends που θα κατακλύσουν τους δρόμους τον επόμενο χειμώνα, στη συνέχεια η Editor in Chief του Queen.gr Διονυσία Καλαποθαράκου, η Fashion Editor Nαταλία Κατσακιώρη και η Beauty Director Χριστίνα Χρόνη θα συζητήσουν με το σχεδιαστικό duo των We Are Design, με την content creator Έλενα Γαλύφα και με τον make up artist make up artist Τάκη Μαυριγιαννάκη για την πιο διασκεδαστική πλευρά των Εβδομάδων Μόδας, για όλα τα insta trends, για ό,τι ξεκινάει από τα catwalks και γίνεται viral αλλά και για τις πιο ουσιαστικές τάσεις που ήρθαν για να μείνουν. Στη συνέχεια η Διονυσία με τη Ναταλία θα μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία στην πρόσφατη #mfw και θα αναλύσουν και την πιο «χρηστική» πλευρά της μόδας με τη βοήθεια της Braun.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό με τη συντροφιά μίας παγωμένης Coca-Cola Light. Γιατί οι τάσεις μπορεί να ξεκινούν από τα fashion show αλλά μετουσιώνονται σε κάτι απτό όταν φτάσουν στο κοινό και με αυτό το κοινό εδώ στο Queen.gr έχουμε ξεκινήσει έναν μεγάλο fashion διάλογο. Join us!

#QTalks #TheFunSideOfStyle #FashionWeekTalks