H Fran Drescher είναι το νέο πρόσωπο του Ami Paris -Πώς μία cult περσόνα εξακολουθεί να είναι icon;

Ναταλία Κατσακιώρη
H Fran Drescher είναι το νέο πρόσωπο του Ami Paris -Πώς μία cult περσόνα εξακολουθεί να είναι icon;

Μία καμπάνια που μας πάει πίσω στα 90s και στις σειρές που αγαπήσαμε.

«Μαντέψτε ποιος ήρθε στην πόλη». Με αυτή τη μικρή φράση και ένα βίντεο που ακολουθεί κάποια μυστηριώδη γυναικεία βήματα στους δρόμους του Παρισιού, η νέα καμπάνια του brand AMI Paris άρχισε να μας προετοιμάζει για την αποκάλυψη του νεόυ της προσώπου, που δεν ήταν άλλη από τη Fran Drescher. Η iconic «νταντά» των 90s, η πρωταγωνίστρια μίας από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών, κάνει ένα comeback μέσα στον τελευταίο χρόνο και μπήκε στη ζωή μας με τον πιο απροσδόκητο τρόπο, αν και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν την είχαμε ξεχάσει.

Η Phoebe Philo στην πρώτη της συνέντευξη εδώ και 10 χρόνια είπε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι στη μόδα

fran_drescher-(2).jfif

Γιατί εκτός από την ίδια σειρά που με το σενάριό της μας έχει χαρίσει απίστευτες σειρές γέλιου, η ίδια η Fran Drescher που υποδυόταν τον ομώνυμο ρόλο της Fran και στη μικρή οθόνη, υπήρξε ένα από τα κορυφαία style icons στην ιστορία της αμερικανικής αλλά και της παγκόσμιας τηλεόρασης. Γιατί αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι τα μικροσκοπικά της φορέματα, οι micro mini φούστες της, τα πολύχρωμα σακάκια της και τα bold αξεσουάρ της ήταν στην πλειοψηφία τους designer items από όλους τους κορυφαίους οίκους και σχεδιαστές της εποχής, με τον Moschino και Mugler να έχουν την τιμητική τους.

fran_drescher-(4).jpg

Σήμερα, λοιπόν, που όλες αυτές οι cult περσόνες έχουν επιστρέψει και γίνονται ξανά διάσημοι μέσα από την Gen Z, εμείς απλώς θυμηθήκαμε όλες εκείνες τις μαγικές στιγμές που μας είχε χαρίσει η πιο sexy νταντά όλων των εποχών, που μέσα στη θηλυκότητά της αυτοσαρκαζόταν όσο καμία.

Η Fran Drescher είναι το νέο πρόσωπο του οίκου AMI Paris.

Mε ένα ανδρόγυνο φυστικί κοστούμι και τη signature mini bag του οίκου AMI Paris η Fran Drescher εμφανίζεται στα βίντεο και τις πρώτες φωτογραφίες της νέας της καμπάνιας γεμάτη κέφι και τσαχπινιά, όπως ακριβώς την ξέρουμε και την έχουμε αγαπήσει.

https://www.instagram.com/reel/C40NYDtopKE/

Πίνει τον καφέ της σε ιστορικά spots του Παρισιού και απολαμβάνει τη ζωή της πόλης με total black outfit από τον αγαπημένο της Alexandre Mattiussi. Η συνεργασία βέβαια μας είχε με έναν τρόπο αποκαλυφθεί, όταν η Fran Drescher είχε εμφανιστεί στα φετινά Oscars με custom made outfit δια χειρός Mattiussi, το οποίο τράβηξε αμέσως τα βλέμματα με την αμερικάνικη Vogue να αφιερώνει ένα ολόκληρο άρθρο σε αυτό, λέγοντας ότι ανατποκρίνεται πλήρως στο ρόλο της τηλεοπτικής Fran.

https://www.instagram.com/reel/C4sYLP8t3OD/

Γιατί στην περίπτωση του συγκεκριμένου ρόλου, φαίνεται η πρωταγωνίστριά του να έδωσε κάτι παραπάνω από το ταλέντο και την υποκριτική της δυνότητα, έδωσε το χαρακτήρα και το προσωπικό της στυλ. Και όταν εκείνη πριν περίπου ενάμιση χρόνο αποφάσισε να μιλήσει εκ μέρους όλων των τεχνικών και εργαζομένων του Hollywood κατά τη διάρκεια της μεγάλης απεργίας τους, είδαμε ξαφνικά εκείνη την άκρως θηλυκή και παιχνιδιάρα γυναίκα να εκφράζει με την ίδια πυγμή και δύναμη τα πιστεύω της. Ο αγώνας πήρε το πρόσωπό της και η ίδια έδειξε ότι τα στερεότυπα πρέπει επιτέλους να εκλείψουν, γιατί και απεργίες θα κάνουμε και θα φοράμε όσα mini θέλουμε. Τόσο απλά.

Χριστιάνα Βαρδάκου: «Μέσα στην καραντίνα απέκτησα το κοινό που κατάλαβε τις αξίες του brand μου»

fran_drescher-(3).jpg

Photo: Instagram/@officialfrandrescher