Πασχαλινό shopping ‘n dining: Φέτος διάλεξε το δώρο του Πάσχα μαζί με το βαφτιστήρι σου

Πασχαλινό shopping ‘n dining: Φέτος διάλεξε το δώρο του Πάσχα μαζί με το βαφτιστήρι σου

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην «καρδιά» της άνοιξης, μία είναι η ερώτηση που επαναλαμβάνεις στον εαυτό σου: «Τι δώρο θα διαλέξω φέτος για το βαφτιστήρι μου;».

Ομολογουμένως, πρόκειται για ένα ερώτημα, το οποίο προβληματίζει όλες τις νονές, ειδικότερα αν παρατηρείς, πως το αγαπημένο σου παιδάκι μεγαλώνοντας… γίνεται ο πιο απαιτητικός παραλήπτης.

Αν λοιπόν, υπάρχει στη ζωή σου ένα βαφτιστήρι, το οποίο λατρεύεις και θέλεις να το ενθουσιάζεις κάθε φορά, με τα δώρα που του προσφέρεις, τι θα έλεγες φέτος να ζήσετε παρέα την πιο easter shopping n’ dining εμπειρία στο Mediterranean Cosmos;

Πίστεψέ μας, θα αναδειχθείς -χωρίς δεύτερη σκέψη- στην καλύτερη νονά για το φετινό Πάσχα!

Η χειροποίητη λαμπάδα για τη μικρή σου diva

Η αλήθεια είναι πως το Πάσχα, τα δώρα είναι λίγο πιο συγκεκριμένα από τις υπόλοιπες γιορτές, οπότε ξέρεις από πού περίπου χρειάζεται να ξεκινήσετε την easter shopping εμπειρία με το βαφτιστήρι σου: από τη λαμπάδα.

Στο κατάστημα IANOS, η μικρή σου δεν θα αργήσει να ανακαλύψει τις χειροποίητες λαμπάδες της Κωνσταντίνας Κόλλια, που κάτι μας λέει πως θα ταιριάξουν κατάλληλα με το στυλ της, αφού πέρα από τις μικρές fashionistas που έχουν πάνω, είναι διακοσμημένες με τούλι και λουλούδια. Και κάπως έτσι, θα μπει το πρώτο check στη λίστα με τα πασχαλινά δώρα.

DSC_2698.jpg

Παπούτσια για τον Star Wars fan της καρδιάς σου

Αν ωστόσο, το βαφτιστήρι σου είναι αγοράκι, το μόνο σίγουρο είναι πως τρελαίνεται για super ήρωες και σειρές δράσης. Ειδικότερα όμως, αν είναι fan του Star Wars, μετά τη λαμπάδα, το task σου είναι πολύ συγκεκριμένο: να βρεις ένα ζευγάρι παπούτσια, που θα τον αναδείξει σε superhero.

Τα μαύρα adidas Star Wars runner shoes λοιπόν, που θα βρείτε στο κατάστημα SneakersΤown, είναι αυτά που θα σας κάνουν να πείτε «ναι» από κοινού.

adidas-Star-Wars-Runner-Shoes-Kids-Mayro-adidas-Ellada.jpg

Τι θα επιλέξει ο μικρός σου gentleman;

Το αγοράκι σου μεγαλώνει και η αγαπημένη του συνήθεια, κάθε φορά που το επισκέπτεσαι, είναι να σου δείχνει την ντουλάπα του πατέρα του με τα σακάκια. Πώς θα του δώσεις άλλωστε, την ευκαιρία να αρχίσει να δημιουργεί και αυτό τη δική του formal γκαρνταρόμπα;

Κάνοντας μία επίσκεψη στο κατάστημα Energiers, θα βρείτε το μπεζ σακάκι με καφέ κουμπιά, που δεν θα μπορεί να αποχωριστεί από τη στιγμή που θα το αγοράσετε και φυσικά, θα «πρωταγωνιστήσει» στα πασχαλινά looks του.

DSC_2991.jpg

Το φόρεμα της Ανάστασης για τη μικρή σου βαφτιστήρα

Αν έχεις βαφτίσει κοριτσάκι, γνωρίζεις πολύ καλά πως η επιλογή του outfit για το βράδυ της Ανάστασης ανήκει στις προτεραιότητές της. Τι θα έλεγες λοιπόν, αν πηγαίνατε στο κατάστημα DPAM και επιλέγατε για τη φετινή της εμφάνιση ένα αμάνικο φόρεμα white butterfly με βολάν και ανοιχτή πλάτη σε σχήμα καρδιάς, που θα την κάνει να ξεχωρίσει;

DSC_2777-2.jpg

Τα πρώτα δώρα για το βαφτιστήρι σου

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να παίρνεις πρώτη φορά δώρο στο βαφτιστήρι σου, καθώς δεν έχεις κλείσει χρόνο από τότε που του έδωσες το όνομά του. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορείς να το πάρεις για λίγες ώρες από τη μητέρα του ή ακόμη καλύτερα να της προτείνεις μία οικογενειακή απόδραση, έτσι ώστε να κατευθυνθείτε προς το κατάστημα Lapin Bébé. Εκεί, θα βρείτε το ξύλινο κουνιστό αλογάκι Mammas & Papas, ενώ στο κατάστημα Tricks & Treats, θα βρείτε τα μικρά λούτρινα που δεν θα χορταίνει να έχει στην αγκαλιά του.

FotoJet.jpg

Πώς θα καταλάβεις αν του αρέσουν; Φυσικά, από το χαμόγελο που θα σχηματιστεί στο πρόσωπό του, όταν τα αντικρίσει.

Τα δώρα για τον tech expert σου

Για εσένα, από την άλλη, που έχεις χαρίσει ήδη στο παρελθόν πολλά ευφάνταστα δώρα στο βαφτιστήρι σου, φέτος ίσως είναι η ευκαιρία να στραφείς σε ευρηματικές ιδέες, οι οποίες θα το ενθουσιάσουν με την πρώτη ματιά.

Ποιες είναι αυτές; Μία gaming καρέκλα, όπως η AndaSeat Phantom 3 Opera Edition με σχέδιο που απεικονίζει μία γυναικεία φιγούρα, έμπνευση από την Όπερα της Κίνας με εργονομική κατασκευή και αισθητική, από το κατάστημα Dell Exclusive Store.

DSC_2880.jpg

Ωστόσο, αν προτιμάς να του χαρίσεις κάτι, το οποίο θα το έχει συνέχεια πάνω του και θα σε σκέφτεται, όσο γρήγορα κι αν μεγαλώνει, ίσως η επιλογή ενός ρολογιού να είναι η ιδανική. Και πιστεύουμε ότι το Azure Blue Daze ρολόι της Big Bold Irony με δείκτες που λάμπουν στο σκοτάδι, από το κατάστημα Tempus Watches, θα ανήκει στις επιλογές του.

DSC_3042.jpg

Ώρα για το πιο old fashioned διάλειμμα

Όσο διασκεδαστική και να είναι η έρευνα αγοράς που πρόκειται να κάνεις μαζί με το αγαπημένο σου βαφτιστήρι, ένα διάλειμμα θα είναι απαραίτητο για να καθαρίσετε το μυαλό σας, να γεμίσετε την κοιλιά σας και να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για τα δώρα του.

Στο Hot Dog King λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε το Old Fashioned hot dog με χωριάτικο λουκάνικο, σως μουστάρδας, καραμελωμένα κρεμμύδια, σως γλυκιάς τσίλι και ψιλοκομμένα λαχανικά. Ό,τι δηλαδή θα χρειαστείτε, για να συνεχίσετε το shopping σας.

DSC_3006.jpg

Σε λιγότερο από έναν μήνα πρόκειται να γιορτάσουμε το Πάσχα και αυτό σημαίνει, πως δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Φέτος λοιπόν, κλείσε ραντεβού με το βαφτιστήρι σου στο Mediterranean Cosmos και ετοιμάσου για την πιο shopping n’ dining εμπειρία, που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.