Παρακολούθησε live την 4η ημέρα της Athens Fashion Week και δες ζωντανά τα top catwalks

Παρακολούθησε live την 4η ημέρα της Athens Fashion Week και δες ζωντανά τα top catwalks

Η εβδομάδα μόδας της Αθήνας άνοιξε τις πόρτες της το Σάββατο 20/4 στο Ζάππειο Μέγαρο με την εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης της Έκθεσης «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες, Αθήνα 2004 -Παρίσι 2024» και ολοκληρώνεται σήμερα με 5 σπουδαία fashion show.

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, επιβεβαιώνοντας το διεθνή χαρακτήρα της, φιλοξενεί και φέτος προσκεκλημένους από την παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και μας προσκαλεί όλους στο σημαντικότερο fashion gathering της σεζόν.

H Ελληνική Fashion Week ξεκίνησε με τη διάσημη Ιταλίδα σχεδιάστρια Elisabetta Franchi η οποία παρουσίασε τη συλλογή “Eternal” ως επίτιμη καλεσμένη στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, σε ένα εντυπωσιακό show φέρνοντας το όραμά της για διαρκή ομορφιά στην ελληνική πρωτεύουσα. Τιμώντας την χώρα μας και την Αθήνα δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό video με εικόνες από τα αρχαία μνημεία μας και την πόλη της Αθήνας το οποίο ήτaν η εισαγωγή του show της. Τα μοντέλα της Elisabetta Franchi διέσχισαν την επιβλητική κιονοστοιχία στο εμβληματικό Ζάππειο, στο νεοκλασικό παλάτι κάτω από το φως του ηλιοβασιλέματος αποτίοντας φόρο τιμής στα κλασικά δόγματα της ομορφιάς όπως ορίστηκαν στο πέρασμα των αιώνων από την αγαλματώδη χάρη των ελληνικών θεoτήτων.

Και σήμερα ολοκληρώνεται με τις επιδείξεις της Ορσαλίας Παρθένη η υποδέχεται το καλοκαίρι με μια μοναδική γιορτή μόδας και μας προσκαλεί σε ένα ανοιχτό street fashion show στην Ομόνοια, εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης με σημείο συνάντησης το εμβληματικό γλυπτό «Πεντάκυκλο».

Στη συνέχεια το fashion crowd της πόλης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το show νέων designer αλλά και τις δημιουργίες του Λάκη Γαβαλά σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ενώ η βραδιά θα κλείσει με το catwalk της Irene Angelopoulos.

Δεν χρειάζεται όμως η φυσική μας παρουσία για να ζήσουμε αυτήν την απόλυτη εμπειρία μόδας καθώς όσοι δεν βρίσκονται στον χώρο του fashion show μπορούν να παρακολουθήσουν το φετινό Athens Fashion Week από την οθόνη τους, online.

Η Phaistos Networks, ως Digital Partner του Athens Fashion Week, φέρνει το λαμπερό event στις οθόνες μας μέσω της νέας υπηρεσίας Live Streaming της glomex, αλλά και με πλούσιο video περιεχόμενο από τις επιδείξεις μόδας, τις δηλώσεις των καλεσμένων στο κόκκινο χαλί, τις παράλληλες εκθέσεις και εκδηλώσεις, αλλά και backstage αποκλειστικό περιεχόμενο. Ζήσε ζωντανά αυτήν το fashion experience πατώντας απλά το play!