Η νέα συλλογή Stefania Frangista μας βάζει να δώσουμε μία «υπόσχεση» σε ό,τι αφορά τα μαγιό μας

Η νέα συλλογή Stefania Frangista μας βάζει να δώσουμε μία «υπόσχεση» σε ό,τι αφορά τα μαγιό μας

Το να είναι κομψά και αισθησιακά είναι μέρος αυτής.

Με μια καμπάνια διεθνών προδιαγραφών από τον διεθνή φωτογράφο Cameron Hammond και μια συλλογή ωδή στη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό, η σχεδιάστρια του ομώνυμου swimwear και beachwear brand Stefania Frangista παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν Promise?” για το Καλοκαίρι 2024. Μια συλλογή που στην ουσία δεν εγείρει κανένα ερωτηματικό, αντιθέτως αποτελεί μια ηχηρή δήλωση συνέπειας και αφοσίωσης στο όραμά της να δημιουργεί τα πιο θηλυκά, τα πιο κολακευτικά και τα πιο unapologetically sexy μαγιό και resort wear κομμάτια «εκεί έξω». Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, η αγαπημένη σχεδιάστρια και fitting expert τηρεί την υπόσχεσή της με μια ακόμα ανατρεπτική, authentic συλλογή και μας ταξιδεύει νοερά - όπως μας έχει συνηθίσει - στο μαγευτικό Μπελίζ της Λατινικής Αμερικής με μια καμπάνια που ακροβατεί μοναδικά ανάμεσα σε editorial μόδας και ενσταντανέ σινεφίλ ταινίας.

Χωρίς να απομακρύνεται στιγμή από τις 80s & 90s σχεδιαστικές της επιρροές, με τα ημι-αποκαλυπτικά κοψίματα που ανεβαίνουν ψηλά στους γοφούς, σε bikini bottoms και ολόσωμα μαγιό, η Στεφανία Φραγκίστα φέτος εισάγει ακόμα περισσότερες ανάγλυφες υφές χαρίζοντας ένα τρισδιάστατο, ζωηρό εφέ στα ήδη ανατρεπτικά σχέδιά της. Rib, seersucker και curly είναι οι υφάνσεις που πρωταγωνιστούν στην SS2024 συλλογή, ενώ στην ήδη εντυπωσιακή γκάμα των μεταλλικών υφών και χρωμάτων εισάγει την απόχρωση wine metallic - ένας θερμός, κοκκινωπός μπρονζέ τόνος.

BRUNA-WINE-METALLIC_QUINN-YELLOW-ZEBRA-(2).jpg

Φόρος τιμής στο μαγευτικό Μπελίζ που διαδραματίζεται η νέα καμπάνια της Stefania Frangista για το Καλοκαίρι 2024, αποτελεί το exotic print Belize, που αντλεί έμπνευση από τα τροπικά άνθη της περιοχής και συναντάμε σε αρκετά από τα σχέδια της φετινής συλλογής. Το αφαιρετικό Sorbet print αποτελεί μια ωδή στις παστέλ αποχρώσεις και τα λαχταριστά sorbet, ενώ το μοτίβο blots blue παραπέμπει στις ψηφιδωτές πισίνες, με εξάρσεις μπλε και μαύρου, μιας αλλοτινής εποχής. Στο ίδιο ύφος το blots yellow, αποτυπώνει με μια ιδιαίτερη χροιά μια παραλλαγή του κλασικού λεοπάρ μοτίβου, που προσδίδει πάντα μια κλασική και διαχρονική ταυτότητα. Επίσης αγαπημένο μοτίβο της συλλογής, το πρωτότυπο Dive print σε καφέ και ciel απόχρωση, που αποτυπώνει δύο γυναικείες αφαιρετικές φιγούρες καθώς απολαμβάνουν τις δροσερές βουτιές τους στη θάλασσα.

Stefania Frangista: Μία συλλογή με retro inspired μαγιό που μας φέρνει λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι

Στην πλούσια χρωματική παλέτα των μαγιό Stefania Frangista, φέτος έρχονται να προστεθούν και οι αποχρώσεις Bone, Sky Blue, Honey, Pistachio και Pink, δημιουργώντας μια υπέροχη αντίθεση με την μαυρισμένη επιδερμίδα. Όσο για τα νέα πατρόν της κολεξιόν, το αισθησιακό, “teeny-weeny” τριγωνάκι Rae με τα ξύλινα beads στο top και στο bottom προσδίδει μια διακριτική δόση rustic exotism στα beach looks της σεζόν, ενώ το Myla με τους πλαϊνούς λευκούς κρίκους, μαγνητίζει το βλέμμα στο κάτω μέρος του σώματος. Σε curly ή rib ύφανση, τo νέο τριγωνάκι Ace με το V-cut bottom που στέκεται ψηλά στους γοφούς, είναι ιδανικό για τις καλλίγραμμες petite φιγούρες, ενώ για επιπλέον στήριξη στο μπούστο ξεχωρίζουν τα νέα μπικίνι Ilana, Calisa, και Isabel. Τέλος, το Quinn Yellow Zebra παρουσιάζει ένα σλιπ με ρυθμιζόμενα, λεπτά κορδόνια για σέξι εμφάνιση και ιδανικό fitting.

Στην κατηγορία των ολόσωμων σχεδίων διακρίνεται το νέο σχέδιο Eloise με τα spaghetti straps που μπορεί να φορεθεί και ως body, η κλασική ολόσωμη γραμμή Josie με την αποκαλυπτική τετράγωνη πλάτη και το μπούστο, αλλά και το μακρυμάνικο surf suit Polly στο print Blots blue με το φερμουάρ μπροστά και τα μαύρα μονόχρωμα side panels που δημιουργούν αντίθεση αναδεικνύοντας κάθε σιλουέτα.

Μία συλλογή που σου δίνει μία «υπόσχεση» ανεξαρτησίας, ανεμελιάς και αναπολογητικού αισθησιασμού και μας βάζει σε mood διακοπών μέσα στον Απρίλιο. Το να φροντίσουμε να τις κανονίσουμε άμεσα, λοιπόν, είναι μία ακόμα «υπόσχεση» που πρέπει να μας δώσουμε... μαζί με το να αγοράσουμε από τώρα μαγιό.