Νέο website, νέο e-shop, νέα εποχή!

Νέο website, νέο e-shop, νέα εποχή!

Η εταιρεία Fratelli Karida εγκαινιάζει μια νέα εποχή με το ολοκαίνουργιο website και το e-shop της, που τέθηκε σε λειτουργία πριν από λίγες ημέρες.

Με καθαρές γραμμές και έμφαση στην απλότητα, η νέα ιστοσελίδα φιλοδοξεί να γίνει μια καθημερινή online συνήθεια για το απαιτητικό γυναικείο κοινό, μέσα από ένα λειτουργικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Κορυφαίες επωνυμίες όπως Armani Collezioni, Dsquared2, Pedro García, Logan, Alberto Guardiani, Ballin, Mario Cerutti, Pas De Rouge, Vicini αλλά και η value for money σειρά Fratelli Karida World, είναι μερικά από τα brands που μπορεί κανείς να αγοράσει με ένα κλικ από τον υπολογιστή του και να παραδοθούν την επόμενη εργάσιμη στο σπίτι του.

Παράλληλα, με την υπηρεσία Cinderella Guaranty, προσφέρεται δωρεάν αποστολή αλλά και επιστροφές σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τέλος, μέσα από το ανανεωμένο blog μπορεί κανείς να διαβάζει ενδιαφέροντα νέα από τον χώρο της μόδας, ενώ η καινούργια στήλη "Style File" παρουσιάζει προσωπικότητες που μιλούν για το δικό τους στιλ.

Επισκεφτείτε λοιπόν το νέο site Fratelli Karida στo www.fratellikarida.com και ξεναγηθείτε σε έναν απόλυτα stylish κόσμο!