Τα shoe brands που θα διαμορφώσουν τα πιο stylish καλοκαιρινά combos σου

Τα shoe brands που θα διαμορφώσουν τα πιο stylish καλοκαιρινά combos σου

Τα απαραίτητα παπούτσια που θα μπουν στη summer wishlist σου με την «υπογραφή» του epapoutsia.gr.

Η αλήθεια είναι πως το «κεφάλαιο» παπούτσια, δεν είναι εύκολο task, ειδικά κατά την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Και αυτό, διότι η άνεση και το στυλ πρέπει να συμπορευτούν και να κάνουν ένα ωραίο combo με τα summer looks σου. Δεν χρειάζεται ωστόσο, κανένας λόγος ανησυχίας, αφού όλα όσα χρειάζεσαι για να εντάσσεις καθημερινά τα summer shoe trends στις εμφανίσεις σου, βρίσκονται στις καλοκαιρινές συλλογές 10 ξεχωριστών brands από το epapoutsia.gr.

Ναι, με μία μεγάλη ποικιλία από μάρκες, ελκυστικές εκπτώσεις και προσφορές, καθώς και πολύ εύκολη και βολική διαδικασία αγορών, το epapoutsia.gr αποτελεί ένα multibrand, το οποίο σου προφέρει όλα όσα αναζητάς. Και το καλύτερο; Μόνο μερικά λεπτά από τον χρόνο σου είναι αρκετά, για να πραγματοποιήσεις τις πιο fashionable αγορές, χάρη στην πλούσια γκάμα που διαθέτει, με day-to-night άνετα σανδάλια, σαγιονάρες και εσπαντρίγιες.

Είσαι έτοιμη να γνωρίσεις τα brands που πρόκειται να ολοκληρώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις;

Comfort n’ minimal all the way

Αν θέλεις τα παπούτσια που θα επιλέξεις για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, να σου προσφέρουν τη μέγιστη άνεση, ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες αλλά ταυτόχρονα, να αποτελούν και μία all-time classic επιλογή, που μπορεί να συνοδεύει κάθε look σου, τότε το brand Badura αλλά και το Clara Barson είναι επιλογές που πρέπει να εξετάσεις.

Από τη μία, η Badura φροντίζει τις ανάγκες σου από το 1982 και γι’ αυτό, μέσα από τα μινιμαλιστικά σχέδια, τα απαλά χρώματα, τα δερμάτινα φινιρίσματα και την προσοχή στην λεπτομέρεια, «έρχεται» να σου προσφέρει τη μέγιστη άνεση. Στην τελευταία της συλλογή μάλιστα, θα βρεις τόσο chunky σανδάλια με χοντρή σόλα, όσο και διακριτικές παντόφλες από δέρμα με σούρες.

Από την άλλη, το Brand Clara Barson, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, φροντίζοντας παράλληλα, για την άνεσή σου και αυτό, φαίνεται ξεκάθαρα και στα ροζ σανδάλια με μικρή πλατφόρμα και τις ανοιχτόχρωμες μπεζ παντόφλες, που εγγυώνται την άνεση σε κάθε περίσταση.

Smart casual και athleisure style

Αν είσαι fan του smart casual αλλά και athleisure style, τότε τα φετινά καλοκαιρινά παπούτσια που θα προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου, πρόκειται να έχουν «αέρα» Καλιφόρνιας ή κάτι από τη δεκαετία του ’90. Γιατί;

Διότι το Beverly Hills Polo Club, από τη μία, που εμπνέεται από το άθλημα του polo, συνδυάζει την κομψότητα με το σπορ στυλ και σου προσφέρει τις πιο ξεχωριστές ανδρικές σαγιονάρες με πολλαπλασιασμένο λογότυπο αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον αγαπημένο σου, καθώς και τα γυναικεία άνετα λευκά αθλητικά με χρυσό έμβλημα.

Ενώ από την άλλη, το brand Sprandi, μία εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στο athleisure στυλ, έχει σκοπό να σε μεταφέρει στη δεκαετία του ’90, με άνετα σανδάλια για μεγαλύτερες βόλτες, καθώς και λευκά sneakers flatforms, την τέλεια καθημερινή επιλογή.

Your inspiration

Το καλοκαίρι χρειάζεσαι παπούτσια, τα οποία να μπορούν να σε εμπνέουν για να δημιουργείς καθημερινά τα summer combos σου, γι’ αυτό τα brands Nine West και Gino Rossi, πρόκειται να αποτελέσουν τους «σύμμαχούς» σου.

Η Nine West, με καταγωγή από το Μανχάταν, για περισσότερα από 40 χρόνια εμπνέει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και αυτό, έχει σκοπό να κάνει και με εσένα, χάρη στα θηλυκά πέδιλα με λεπτό τακούνι αλλά και τα εξαιρετικά μοντέρνα παπούτσια με ανοιχτή φτέρνα και μυτερή μύτη.

Από την άλλη, η Gino Rossi, «συνώνυμο» της κομψότητας, του chic και του μοντέρνου σχεδιασμού, «έρχεται» να σου προσφέρει μαύρα βερνικωμένα πέδιλα με χαμηλό τακούνι ή μπεζ παντόφλες, με κλασικές γραμμές και ποιοτικό φινίρισμα.

Make your statement

Αν σου αρέσει να δημιουργείς εμφανίσεις που τραβούν όλα τα βλέμματα, όπου και αν βρεθείς, τότε η DeeZee, η Jenny Fairy και το Lasocki είναι τα brands που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τα πιο eye-catching καλοκαιρινά combos.

Η DeeZee αποτελεί μία must επιλογή για τις influencers και τα it-girls, ακριβώς γιατί τα μοναδικά σχέδια και τα μοντέρνα μοντέλα της, κάνουν τα παπούτσια DeeZee ιδανικά, για όποια αναζητάει ένα υπέροχο αξεσουάρ. Η τελευταία συλλογή περιλαμβάνει μερικά από τα must-have της σεζόν, όπως οι φλοράλ εσπαντρίγιες και οι παντόφλες με glitter και δύο αγκράφες.

Η Jenny Fairy απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να εκφράσουν την προσωπικότητά τους μέσω της μόδας και προσφέρει παπούτσια εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις σε πολύ προσιτές τιμές. Μερικά από τα best sellers της μάρκας μάλιστα, είναι τα μαύρα φλατ σανδάλια και τα εξαιρετικά μοντέρνα μινιμαλιστικά παπούτσια με αγκράφα στον αστράγαλο με χαμηλό, στιβαρό τακούνι.

Τέλος, τα παπούτσια από Lasocki με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, σε συνδυασμό με υλικά άριστης ποιότητας εγγυώνται πάντα, ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το must-have αυτής της σεζόν είναι τα λευκά κλασικά αθλητικά που ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο, ενώ αν εκτιμάς ιδιαίτερα την άνεση, τα χρυσά σανδάλια με ελαστικά λουράκια είναι η τέλεια επιλογή.

Παπούτσια για τη μικρή σου φίλη

Για τη μικρή σου φίλη που θέλει να αναδειχθεί σε fashionista το καλοκαίρι, τα παπούτσια Nelli Blu που διαθέτουν ενδιαφέρον design και πρωτότυπους χρωματικούς συνδυασμούς και συγκεκριμένα, τα σανδάλια σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, τα οποία λαμπυρίζουν σαν ουρά γοργόνας και τα σανδάλια με πεταλούδα, είναι ό,τι χρειάζεται.

Η αλήθεια είναι πως μερικές φορές αξίζει να μαθαίνεις εταιρείες, τις οποίες ίσως να μην γνώριζες πριν και οι οποίες μπορούν να σου δώσουν έμπνευση για τα πιο ξεχωριστά summer combos σου. Γι’ αυτό, η γκάμα του epapoutsia.gr περιλαμβάνει πολλές μάρκες σε διάφορα στυλ, δημοτικότητα και εύρος τιμών, ώστε να βρεις αυτό που θα σε αντιπροσωπεύσει.

Επισκέψου το epapoutsia.gr και δες τη συλλογή για την καλοκαιρινή περίοδο.