Πυτζάμα πάρτι

Πυτζάμα πάρτι

Το νέο trend της επερχόμενης άνοιξης προστάζει ρούχα εμπνευσμένα κατευθείαν από την κρεβατοκάμαρα σου.

Το bedroom trend όπως αλλιώς λέγεται, έδωσε το παρόν στα catwalks των περισσότερων σχεδιαστών για την άνοιξη του 2011. Όχι δεν χρειάζεται να αρχίσετε να τριγυρνάτε έξω νεγκλιζέ –εκτός και θέλετε να ξοδέψετε τα 15 λεπτά δημοσιότητας σας. Αλλά να εμπνευστείτε από την άνεση, τα χαλαρά υφάσματα, τις μαλακές ραφές και ό,τι άλλο σας κάνει να αγαπάτε τόσο να τυλίγεστε στις πυτζάμες σας.

Για αυτό λοιπόν κατά τον Calvin Klein φέτος την άνοιξη συνδυάστε το ανδρόγυνο στυλ με κρεμ υφάσματα και ίσια μεταξένια μακριά παντελόνια που θα καλύπτουν τα παπούτσια σας. Ο Alexander Wang προτείνει ένα ρομαντικό look, που αποπνέει αθωότητα με παντελόνια πυτζάμας και φορέματα που παραπέμπουν σε κιμονό και αέρινες καμπαρτίνες σε καραμελί χρώματα. Εάν σας έχουν λείψει η φλοράλ νυχτικιές των παιδικών σας χρόνων, τότε θα λατρέψετε τις προτάσεις της Karen Walker, φλοράλ φουστάνια και άνετα παντελόνια με κορδόνι στη μέση. Ότι πιο ιδανικό για να αισθάνεστε άνεση με ότι και αν φοράτε. Για αυτές που λατρεύετε τα κιμονό και τις ρόμπες ο Reef Krakoff θα σας κάνει να αισθανθείτε sexy και να δείξετε όσο περισσότερο δέρμα γίνεται, αφού προτείνει διαφάνειες , μαύρο χρώμα, λεπτομέρειες από δέρμα και βαθύ ντεκολτέ. Ό,τι πρέπει για να τραβήξετε το βλέμμα του πάνω σας. Και για τις πολύ πιο τολμηρές από εσάς, ο Thakoon σας συμβουλεύει να γίνετε υπέρ-sexy φορώντας αραχνοΰφαντα υφάσματα ,έτσι ώστε να μην μένουν και πολλά στην φαντασία.

Απλά φλοράλ ή αποκαλυπτικές διαφάνειες, ό,τι και να διαλέξετε, αγαπήστε την χαλαρότητα που σας προσφέρουν τα ρούχα, εμπνευσμένα από τις πιτζάμες σας.

Αλλά με προσοχή! Μην παρασυρθείτε και να σας δουν στο δρόμο με τα μπικουτί σαν την Coleen Rooney!