Η μυστική συλλογή του Tom Ford αποκαλύφθηκε

Η μυστική συλλογή του Tom Ford αποκαλύφθηκε

Δείτε τι σχεδίασε ο διάσημος κύριος για το Καλοκαίρι του 2012.

ολοκαίνουρια σχέδια του Tom Ford για το καλοκαίρι του 2012 μπορεί να φυλάσσονται τόσο καιρό σαν επτασφράγιστο μυστικό αλλά η αναμονή φαίνεται πως άξιζε τον κόπο. Τα ρούχα θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα τον Ιανουάριο, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες και να διαλέξετε ποια είναι τα αγαπημένα σας. Η πολυαναμενόμενη συλλογή αποτελείται από πολλές pencil φούστες, αέρινα top, δαντέλα, κρόσσια και δέρμα που προσδίδουν έναν αέρα γοητείας και sex appeal στις δημιουργίες του Ford.

«Εμπνεύστηκα από το Μεξικό όπου περνάω πολύ καιρό γιατί έχω σπίτι. Το αγαπημένο μου κομμάτι από τη συλλογή είναι η πλατφόρμα με την αλυσίδα στον αστράγαλο. Αυτή τη σεζόν συνεχίζω να είμαι πολύ κλασσικός και σίγουρα αν σας θυμίσει η δουλειά μου τον YSL θα έχετε δίκιο. Μετά από τόσα χρόνια που σχεδίαζα για τον εν λόγω οίκο τώρα προσπαθώ να επαναπροσδιορίσω το ποιος είμαι».

Αυτά δήλωσε ο σχεδιαστής για το νέο του project και δε μένει παρά να το απολαύσουμε και live. Προς το παρόν πάρτε μία γεύση από τις φωτογραφίες της καλοκαιρινής του συλλογής.