Ραντεβού με couture αξεσουάρ

Ραντεβού με couture αξεσουάρ

Ο πασίγνωστος γαλλικός οίκος υποδημάτων και αξεσουάρ, Roger Vivier, παρουσιάζει και πάλι αριστουργήματα για κάθε γυναίκα.

Αν στην υψηλή ραπτική οι διαστάσεις σε πορτοφόλι και σώμα καθορίζουν τις αγοραστικές σας επιλογές, στα αξεσουάρ το μόνο που χρειάζεται είναι γερό πορτοφόλι και μάλιστα, σχεδιασμένο από τον Ιταλό Bruno Frisoni, για το θρυλικό Παριζιάνικο οίκο Roger Vivier.

Σε μία σειρά, που έξυπνα ονομάζεται Rendez-Vous (ραντεβού στα ελληνικά), τα πιο πολυτελή και σπάνια υλικά και υφάσματα χρησιμοποιούνται για να συνεπάρουν τις γυναίκες σ' ένα ταξίδι με κεντρικές αναφορές, τον ροκά Keith Richards, κιθαρίστα της θρυλικής μπάντας των Rolling Stones, μερικές 30's επιρροές art deco και σαφώς νέες τεχνοτροπίες και αποτελέσματα, ενός ατελιέ που μπορεί να βλέπει περήφανα ένα λαμπρό μέλλον σε συνδυασμό μ' ένα ένδοξο παρελθόν.

Πρωτοπόρος στην ιδέα των couture αξεσουάρ, ο οίκος Roger Vivier, προβλέπεται να φοριέται σε πολλά κομψά χέρια και πόδια, στα επερχόμενα βραβεία Oscar στην πόλη των αγγέλων και των αμαρτωλών, στο Hollywood!