H Gisele είναι το νέο πρόσωπο του Givenchy

H Gisele είναι το νέο πρόσωπο του Givenchy

H Gisele Bündchen «σερφάρει» στην ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου Givenchy.

Ποιος είπε πως οι surfers δεν ντύνονται fashionably; Στην νέα ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου Givenchy με την υπογραφή του genius Riccardo Tisci, το surf παίρνει μια νέα διάσταση ενδυματολογικά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν και στην νέα καμπάνια του οίκου Givenchy πρωταγωνιστεί η Gisele Bündchen, η οποία είχε περπατήσει τον Σεπτέμβριο και στην πασαρέλα για λογαριασμό του γαλλικού fashion house Givenchy. Μαζί της στο φακό του διδύμου των επιτυχιών Mert Alas & Marcus Piggott πόζαραν η μούσα του Riccardo Tisci Mariacarla Bosconο και οι Chris Moore και Simone Nobili με φόντο ένα σκοτεινό ουρανό και μαύρες σανίδες του surf. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο σχεδιαστής, η φωτογράφιση αυτή εκφράζει μια ιστορία αγάπη ανάμεσα σε μια γοργόνα και ένα surfer.

Tέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το art direction της καμπάνιας επιμελήθηκε το επίσης επιτυχημένο δίδυμο Mathias Augustyniak και Michael Amzalag (περισσότερο γνωστοί ως M/M Paris) οι οποίοι μας παρέδωσαν ίσως την πιο σκοτεινή και gothic καμπάνια της νέας σεζόν (τουλάχιστον από όσες έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα).