Η στυλίστρια του Queen.gr, D'Arcy Foxx δίνει tips για να διαλέξετε τα Diesel jeans που σας κολακεύουν

Η στυλίστρια του Queen.gr, D'Arcy Foxx δίνει tips για να διαλέξετε τα Diesel jeans που σας κολακεύουν

Τα μυστικά για να βρείτε το πιο σημαντικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας αποκαλύπτονται.

Το να βρεις το τέλειο jean για το σώμα σου που θα λατρέψεις και θα γίνει key piece στην γκαρνταρόμπα σου μπορεί πολλές φορές να αποδειχτεί ιδιαίτερα δύσκολο και κουραστικό.
Τα καινούργια jeans της Diesel από τη σειρά «Fit Your Attitude» προσφέρουν όλες τις επιλογές για το σωστή εφαρμογή στο σωστό σωματότυπο.Πέρα από το να γνωρίζουμε καλά το σώμα μας, σημαντικό είναι να υπάρχει αρκετός χρόνος να δοκιμάσουμε τα παντελόνια στα δοκιμαστήρια (δεν αγοράζουμε ποτέ χωρίς δοκιμή ακόμα κι αν γνωρίζουμε καλά το νούμερο μας και την εταιρία) ενώ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια, που σας δίνουν πάντα στη Diesel, βοηθάει να δούμε το jean καλύτερα.

Τα bootcut jeans όπως το νέο Bootzee της Diesel ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους γυναικών και ιδιαίτερα σ'αυτές που ανήκουν στους σωματότυπους αχλάδι και μήλο και τις πιο μεγαλόσωμες καθώς έχει την τάση να κολακεύει τις καμπύλες και να εξισορροπεί τις σωματικές αναλογίες, τους μηρούς με τους ώμους, και φορεμένο με ψηλοτάκουνα χαρίζει θηλυκότητα και ψηλότερα πόδια.Τα super skinny jeans όπως το Grupee που αποτελούν και το πιο στερεωμένο trend των τελευταίων χρόνων ταιριάζει τέλεια σε σωματότυπο κλεψύδρα, στις γυναίκες με πιο αθλητικό σωματότυπο αλλά και στις petite μικρόσωμες, τονίζει τη γραμμή του σώματος και "ψηλώνει" τα πόδια. Φορεμένο με ψηλές over-the-knee μπότες και σακάκι σε ανδρική γραμμή θυμίζει το boho look της Kate Moss.

Τα slim fit jeans σαν το Getlegg είναι ιδανικά για αυτές που ανήκουν στους τύπους κλεψύδρα, σωλήνα αλλά και τις πιο μικρόσωμες. Είναι άνετα, ακολουθούν τις καμπύλες και χαρίζουν ύψος. "Εκτοξεύουν" τα βραδινά looks φορεμένα με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες stiletto.Τα boyfriend fit jeans όπως το Myguy της Diesel είναι το αγαπημένο και δανεισμένο από την ανδρική γραμμή jean που χαρίζει άνεση και φοριέται όλες τις ώρες της μέρας κολακεύοντας ιδιαίτερα αυτές που ανήκουν στις κατηγορίες σωλήνας, αχλάδι, και τις πιο μεγαλόσωμες. Καλό είναι να το αποφεύγουν οι κοντές μικρόσωμες γυναίκες γιατί μπορεί να "κόψει" κι άλλους πόντους από το ύψος!Δοκιμάστε σίγουρα ένα από τα ψηλόμεσα jeans όπως το Highkee της Diesel που κάνουν την επανεμφάνισή τους στην αγορά, ιδιαίτερα αν έχετε σωματότυπο κλεψύδρα ή κοντά πόδια καθώς τονίζουν τη μέση, δίνουν πολύ θηλυκότητα και κάνουν τα πόδια να δείχνουν ψηλότερα. Το top που θα φορεθεί από πάνω δείχνει καλύτερα από μέσα ενώ μια λεπτή ζώνη τονίζει ακόμα περισσότερο τη μέση.

Fit Your Attitude στα Diesel stores:

DIESEL Σκουφά 3 Κολωνάκι

DIESEL Golden Hall

DIESEL Αγ. Σοφίας 12 Θεσσαλονίκη
και σε επιλεγμένα καταστήματα

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.diesel.com/denim/female