Μετά τη Vogue τι;

Μετά τη Vogue τι;

Η πάλαι ποτέ σιδηρά κυρία της γαλλικής μόδας Carine Roitfeld στο Vanity Fair;

Η Condé Nast, o γαλλικός εκδοτικός όμιλος που εκδίδει και τη γαλλική Vogue, ανακοίνωσε ότι δουλεύει εντατικά έτσι ώστε μες στο 2012 η γαλλική έκδοση του Vanity Fair να αποτελεί γεγονός.

Αυτή η κίνηση είναι ιδιαίτερα τολμηρή και φιλόδοξη απ' την Condé Nast , που έχει αναθέσει σε μία ειδική ομάδα αυτό το σημαντικό, νέο project, αν σκεφτούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εκδοτικοί οίκοι εν μέσω της οικονομικής κρίσης και τη ραγδαία ανάπτυξη του ηλεκτρονικού τύπου. Γι' αυτό και προσανατολίζονται στη δημιουργία ενός «Vanity Fair» που θα κάνει πολύ μεγάλα events και θα ασχολείται ιδιαίτερα με τη μόδα και το lifestyle για να έχει ισχυρό αντίκτυπο στο κοινό και κατά συνέπεια μεγάλη κυκλοφορία, άρα και υψηλές οικονομικές απολαβές.

Όσων αφορά στην αρχισυνταξία του περιοδικού, το όνομα της πρώην αρχισυντάκτριας της Vogue Carine Roitfeld είναι αυτό που ακούγεται εντονότερα απ' όλα στην Condé Nast. Νέο project-πρόκληση για την Carine που φυσικά μετά τη Vogue δεν θα έμενε άπραγη και όλοι αναμένουν αν θα καταφέρει να μετατρέψει έναν παραδοσιακό τίτλο σε υψηλό σε πωλήσεις περιοδικό μόδας.