Η Blanco είναι pop και το αποδεικνύνει στη νέα της καμπάνια

Η Blanco είναι pop και το αποδεικνύνει στη νέα της καμπάνια

Το αγαπημένο fashion label υποδέχεται τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Η Blanco υποδέχεται τη σεζόν «Άνοιξη - Καλοκαίρι 2012» με την καμπάνια «WE LOVE SUITEBLANCO», η οποία υποστηρίζεται από έναν συμπληρωματικό κατάλογο: τον I LOVE ACCESSORIES. Η Βραζιλιάνα Ιzabel Goulart και ο Σέρβος Nikola Jovanovic θα εκπροσωπήσουν την εικόνα και τη νέα της ταυτότητα.

Το λουκ της νέας σεζόν είναι απλό, χρωματιστό και άκρως θηλυκό ή αντίστοιχα ανδρικό. Αποχρώσεις τιρκουάζ, κρεμώδους ροζ και μπεζ αποτελούν τη χρωματική παλέτα μιας πολύ χαριτωμένης και ρομαντικής συλλογής. Η urban σφραγίδα της Blanco τονίζεται αυτή τη φορά μέσα από mix and match με παστέλ χρώματα, μικρές μεταλλικές λεπτομέρειες, στάμπες με προσωπικότητα και με πολύ έξυπνα αξεσουάρ. Χρώματα όπως το σοκολατί, το κόκκινο και το πράσινο κυριαρχούν. Ο χαρακτήρας της κλασικής καμπαρντίνας, η σπουδαιότητα των τζιν και η ευαισθησία της δαντέλας μπαίνουν στο παιχνίδι.

Η Blanco επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στα αξεσουάρ μέσα από μια καμπάνια για τους απόλυτους πρωταγωνιστές. Με προτάσεις για όλα τα γούστα, η Blanco αποδεικνύει ότι τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα για να καθιερώσουν ένα λουκ σοφιστικέ, αλλά καθημερινό.

Το I LOVE ACCESSORIES δεν είναι απλώς μια ακόμα καμπάνια, είναι ένα δυνατό fashion statement.

www.blanco.com