Η Μαργαρίτα Γουργουρίνη του Wear This Today φτιάχνει αποκλειστικά για το Queen.gr το απόλυτο διαχρονικό look

Η Μαργαρίτα Γουργουρίνη του Wear This Today φτιάχνει αποκλειστικά για το Queen.gr το απόλυτο διαχρονικό look

Κάθε εβδομάδα, άνθρωποι της πόλης που αγαπάμε γίνονται guest editors στο Queen.gr και μας προτείνουν νέες ιδέες, τάσεις και συνήθειες, μέσα από τη δική τους ματιά.

queen_margarita

Μια βασίλισσα γνωρίζει πως τα χρώματα, είναι αυτά που «κρατάνε» σε βάθος χρόνου και ανάμνησης. Το κόκκινο και το βαθύ μπλε δεν έγιναν τυχαία βασιλικά. Ακόμα ξέρει πως το φόρεμα, είναι αυτό που θα μείνει πάντα στο συλλογικό μιας γυναίκας, η επένδυση της και η κληρονομιά που θα αφήσει στις κόρες της. Γι' αυτό αγοράζει φορέματα διαχρονικά, που παραμένουν στην ντουλάπα χρόνια, αξιοπρεπή στις εμφανίσεις, πάντα κομψά στις φωτογραφίες.

Η Βασίλισσα σήμερα ψωνίζει online -τις κατάλληλες στιγμές, περιμένει τις εκπτώσεις, αντιλαμβάνεται την αξία των χρημάτων πάνω στον σχεδιασμό, στην ραφή και το ύφασμα. Υποστηρίζει τους Έλληνες σχεδιαστές, αγαπά τα φουλάρια και διατηρεί το απαραίτητο χιούμορ όσο αφορά τα κοσμήματα. Άλλωστε, η λάμψη δεν είναι ποτέ αυτή που φωνάζει.



The List

Γόβες: Pour La Victoire
Σκουλαρίκια: Asos
Κόκκινο φόρεμα: Diane Von Furstenberg
Μπλε φόρεμα: Sportmax
Φουλάρι: Uterque
Τσάντα: Ippolito

Η Μαργαρίτα Γουργουρίνη (@MissGourgourini) τρέχει μαζί με το αγόρι της το Wear This Today, έναν καθημερινό οδηγό ενδυματολογικής επιβίωσης για αγόρια και κορίτσια που θέλουν να ντύνονται καλά μέσα στην πόλη που ζουν. Ενίοτε καλεί τους φίλους της να προτείνουν τα ρούχα που αγαπούν. Έχει σπουδάσει κοστούμια για το θέατρο στην Φλωρεντία, ενθουσιάζεται απελπιστικά εύκολα, αλλά επιμένει να μην το βάζει κάτω. Θυμάται όλα τα ρούχα όλων και τα επαναφέρει στην μνήμη της τις κατάλληλες στιγμές.

www.wearthistoday.com
Wear This Today on Twitter
Wear This Today on Facebook