Suri Cruise εναντίον Harper Seven Beckham

Suri Cruise εναντίον Harper Seven Beckham

Ποια θα κερδίσει τη μάχη της μικρότερης fashionista του κόσμου;

Εάν σκεφτεί κανείς πως πριν από εφτά σχεδόν μήνες η Harper Seven Beckham δεν υπήρχε, ενώ η αντίπαλός της στα χωράφια της μόδας, Suri Cruise μετράει μόλις πέντε χρόνια ζωής, τότε θα έπρεπε να ανησυχούμε. Επειδή όμως ζούμε σε ένα κόσμο όπου η γκαρνταρόμπα της κόρης της Victoria Beckham και της Katie Holmes κοστίζει όσο ένα αμάξι ή ένα διαμέρισμα, τότε τίποτα δε θα έπρεπε να μας εκπλήσσει.

Τα δύο κορίτσια που έχουν μάθει από την κούνια τι πάει να πει παπαράτσι, chanel και vogue, εκπαιδεύονται από τους διάσημους γονείς τους από τα παιδικά τους βήματα για να αναδειχθούν σε μελλοντικές κακομαθημένες star του Hollywood.

Η Harper Seven έχει μία μόνιμη θέση στην αγκαλιά της μαμάς της όπου και φωτογραφίζεται καθημερινά φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής που θα ζήλευε οποιαδήποτε ντίβα του κόκκινου χαλιού. Με κληρονομιά το ακριβό γούστο της μητέρας της, το επίθετο του πατέρα της και γονίδια που προδιαγράφουν λαμπρό μέλλον, η λιλιπούτεια κόρη του άσσου του ποδοσφαίρου έχει εμπνεύσει ακόμα και ολόκληρο blog να ασχολείται μαζί της και με την πλούσια γκαρνταρόμπα της.

Από την άλλη, η αντίζηλός της Suri Cruise ως μεγαλύτερη και ωριμότερη καθώς έχει κλείσει τα πέντε, κυκλοφορεί με γοβάκια κρατώντας το χέρι των γονιών της, βάφει τα νύχια της και φυσικά κακομαθαίνει τον εαυτό της ψωνίζοντας μόνο από τις ακριβότερες μπουτίκ του Hollywood. Με πατέρα τον star Tom Cruise, τίποτα δε φαίνεται "Mission Impossible" για τη μικρή δεσποινίδα που έχει μάθει να βγάζει ακόμα και τη γλώσσα στους φωτογράφους που την κυνηγούν σε κάθε της βήμα.

Φυσικά, όπως κάθε fashion icon που σέβεται τον εαυτό του έχει και αυτή με τη σειρά της το δικό της Tumblr, όπου και κοροϊδεύει του συνομήλικούς της διάσημους γόνους, ενώ παράλληλα ανακηρύχθηκε και το "Πιο καλοντυμένο διάσημο παιδί", με τη μικρή Harper Seven να τερματίζει δεύτερη.