Αγάπη μου, θα βάλεις εσύ απόψε ψηλοτάκουνα ή εγώ;

Αγάπη μου, θα βάλεις εσύ απόψε ψηλοτάκουνα ή εγώ;

Στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης θα πρέπει να μοιραστείτε με τον καλό σας ό,τι ποιο ιερό έχετε: τα τακούνια σας!

Ακούγεται σοκαριστικό. Φαντάζει υπερβολικό. Εγώ ακόμη προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ, καθώς εκτός από τα μοντέλα που ποζάρουν πότε ως αγόρια και πότε ως κορίτσια ανεξαρτήτως φύλλου και την τρανσέξουαλ Lea T που φιλιέται «αλά γαλλικά» με την Kate Moss στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού «Love», ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα που μέχρι και εγώ μένω άφωνος μεν, αλλά ουχί έκπληκτος. Σημειώστε τα ονόματα τώρα ο Yves Saint Laurent, ο Rad Hourani και ο Rick Owens δημιούργησαν για το καλοκαίρι unisex ψηλοτάκουνα booties, μποτάκια και μπότες με νούμερα που ξεκινάνε από τριάντα εννέα και φτάνουν μέχρι και το σαράντα πέντε!

Οι τιμές είναι εξίσου εξωφρενικές όσο και η θέα ενός Γιαπωνέζου με ένα δεκάποντο στα πόδια. Με το φθηνότερο να ξεκινάει στα 650 ευρώ και να καταλήγει για τις μπότες - μέσα στο καλοκαίρι λέμε τώρα - στα 1.450 ευρώ, θα βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Τι να πω. Να μοιραστείτε το φαγητό το καταλαβαίνω, άντε και καμιά φούστα που μέχρι και εγώ παρουσίασα στην ανδρική συλλογή μου «Conquistador», αλλά τα ψηλοτάκουνα που διατίθενται από όλες τις hip boutiques ανά τον κόσμο, με ωθούν στο συμπέρασμα ότι τελικά, είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα κάποια στιγμή ή θα φας την τακουνιά ή θα την φορέσεις.

Επικό. Απλά συγκλονιστικό.