Τι μας προτείνουν οι εννέα σχεδιαστές του Madwalk;

Τι μας προτείνουν οι εννέα σχεδιαστές του Madwalk;

Ρίξτε μια ματιά στις δημιουργίες και ανακαλύψτε τις τάσεις που μας προτείνουν οι εννέα σχεδιαστές του Madwalk.

Την Τετάρτη το βράδυ στο γήπεδο του Tae Kwon Do ζήσαμε τη δεύτερη εμπειρία Madwalk με τα ωραία και τα όχι και τόσο ωραία της και είδαμε τις νέες συλλογές εννέα σχεδιαστών. Ο καθένας τους είχε κάτι δικό του να πει.

Ο Angelos Bratis πρότεινε απλότητα με δημιουργίες που χαρακτηρίζονται από τις λιτές γραμμές του σε αντίθεση με τον Απόστολο Μητροπουλο που λατρεύει το μαξιμαλισμό και μας ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη των eighties μπερδεύοντας επιτυχημένα πολλά prints με μια χρωματική παλέτα που δεν γνωρίζει όρια. Ο Άγγελος Φρέντζος πρότεινε και αυτός καθηλωτικά prints σε πιο σκοτεινό, όμως, ύφος μένοντας πιστός στη φιλοσοφία του, ενώ η Celia Kritharioti έπαιξε με λαμπερές πέτρες και φτερά σε φορέματα κόντα ή μακριά που στενεύουν έντονα κάτω αναδεικνύοντας τη γυναικεία σιλουέτα.

Οι Delight μπέρδεψαν τη γεωμετρία με τα prints στην δική τους εκδοχή για τη σύγχρονη γυναίκα, ενώ οι Deux Hommes με βολάν και στοιχεία δανεισμένα από την ανδρική γκαρνταρόμπα ανέδειξαν τη θηλυκότητα με μια άλλη ματιά.

Η Efi Papaioannou πρότεινε και αυτή μια σκοτεινή γυναικεία φιγούρα με πολλά layers και ρούχα από διαφορετικά υλικά, ενώ η Sophia Kokosalaki πρότεινε πολύ λιτές γραμμές με τόνους ρομαντισμού. Τέλος, η Loukia μπέρδεψε μουσελίνα με δαντέλα και διαφάνειες φτιάχνοντας τις δικές της πρωταγωνίστριες ενός fashion παραμυθιού.