FREDDY: It's ballet time!

FREDDY: It's ballet time!

Η FREDDY, το νο.1 dancewear brand, σας πάει έξω για χορό...

Αν είστε λάτρεις του χορού, ήδη θα έχετε σημειώσει στην ατζέντα σας πως για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, συναντώνται οι τρείς σπουδαιότερες Ακαδημίες Μπαλέτου παγκοσμίως: Η Ακαδημία Μπαλέτου της Σκάλας του Μιλάνου, η Ακαδημία Μπαλέτου Μπολσόι της Μόσχας και η Βασιλική Ακαδημία Μπαλέτου - Covent Garden του Λονδίνου, σε μια σειρά παραστάσεων που δεν πρέπει να χάσετε. Οι κορυφαίοι μαθητές των φημισμένων σχολών θα ερμηνεύσουν τα πιο γνωστά αποσπάσματα τόσο των κλασσικών έργων όσο και του μοντέρνου ρεπερτορίου στο Μέγαρο Μουσικής, χαρίζοντας στους θεατές μια μοναδική εμπειρία.

Αν θέλετε και είστε ανάμεσα στους τυχερούς, μη χάσετε την ευκαιρία που σας προσφέρει η FREDDY, official supplier των περίφημων σχολών χορού Royal Ballet of London και il Teatro alla Scala di Milano: κάντε "like" στη σελίδα FREDDY στο facebook - www.facebook.com/freddy.greece -, απαντήστε σωστά στην ερώτηση του διαγωνισμού και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε:
- Δύο (2) διπλά εισιτήρια της παράστασης για την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, στις 20.00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
- Πέντε (5) συλλεκτικά t-shirts FREDDY Royal Ballet

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18/02 στις 16.00 μμ και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν άμεσα στη σελίδα facebook της FREDDY! Μην καθυστερείτε, λοιπόν- πατήστε like, τώρα!