Το απόλυτο εργαλείο για την οργάνωση της γκαρνταρόμπας σας

Το απόλυτο εργαλείο για την οργάνωση της γκαρνταρόμπας σας

Η Netrobe και το iPhone παρουσιάζουν ένα νέο application που θα γίνει ο αγαπημένος σας βοηθός για τις στυλιστικές σας επιλογές.

mzl.bmegkebb.320x480-75_copy

Η οργάνωση της ντουλάπας είναι ένας από τους κατεξοχήν γυναικείους άθλους, μαζί φυσικά με το φτιάξιμο της βαλίτσας και το σετάρισμα των ρούχων για κάθε περίσταση. Στοίβες ρούχων δεξιά κι αριστερά, άγχος, απελπισία, χωροταξικά προβλήματα (π.χ. μία βαλίτσα –δύο ντουλάπες ρούχα) είναι μερικά από τα επακόλουθα αυτών των καταστάσεων, που φέρνουν κάθε γυναίκα στα όριά της.

Γι' αυτό και η Netrobe αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτό το πρόβλημα, και από σήμερα σας προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα να δημιουργήσετε εύκολα και διασκεδαστικά την δική σας εικονική γκαρνταρόμπα στο iPhone σας, έτσι ώστε να θυμάστε όλα σας τα ρούχα και αξεσουάρ, με στόχο να ντύνεστε και να ψωνίζετε πιο έξυπνα.



Η Netrobe ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010 και από τότε έχει τεράστια απήχηση από γυναίκες και άντρες σε όλο τον κόσμο, όντας ένα εύκολο και χρηστικό εργαλείο στο κινητό σας. Με τη νέα αυτή εφαρμογή, θα μπορείτε να αποθηκεύετε τα ρούχα σας, να φτιάχνετε σετ, να ετοιμάζετε τη βαλίτσα σας για ένα ταξίδι κλπ και όλα αυτά να τα μοιράζεστε με τους φίλους σας.

Από σήμερα η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο App Store. Σύντομα θα μπορείτε να «αποθηκεύετε» τα ρούχα σας στην ιστοσελίδα της Netrobe ώστε να μοιράζεστε με τους φίλους σας τους αγαπημένους σας συνδυασμούς και τις πιο επιτυχημένες σας εμφανίσεις.