Missoni τώρα και στο Κουβέιτ

Missoni τώρα και στο Κουβέιτ

Εν αναμονή του opening του ξενοδοχείου της Missoni στη Μέση Ανατολή.

Το πρώτο ξενοδοχείο της Missoni στη Μέση Ανατολή, θα ανοίξει τις πόρτες του σύντομα μες στο 2011 και ο ιταλικός οίκος για να γιορτάσει αυτήν του την κίνηση και μετρώντας αντίστροφα για το opening, δημιούργησε πέντε μοναδικά animated βίντεο.

Στο πρώτο βίντεο, που μόλις κυκλοφόρησε, η Rosita Missoni, συνιδρυτής και creative director του ομώνυμου οίκου και ο σύζυγος της Ottavio πετούν ως καρτούν με ένα αερόστατο πάνω από το Duomo στο Μιλάνο και το Κολοσσαίο στη Ρώμη, ώσπου φτάνουν στη βασιλική του Αγίου Πέτρου και παραλαμβάνουν το γιο τους Luca για να συνεχίζουν το ταξίδι τους ανατολικά.

Αυτό είναι το δεύτερο ξενοδοχείο που ανοίγει η Missoni σε συνεργασία με την «Rezidor Hotel Group» -το πρώτο είναι το πολύ επιτυχημένο πεντάστερο Missoni Hotel στο Εδιμβούργο- και θα βρίσκεται στην παραθαλάσσια περιοχή Salmiya του Kuwait. Τα έπιπλα είναι όλα επιλεγμένα από την ίδια την Rosita Missoni, από Philippe Starck φωτιστικά μέχρι καρέκλες του διάσημου σχεδιαστή επίπλων Hans Wegner, προσδίδοντας έτσι μέγιστη πολυτέλεια στο νέο τους εγχείρημα.

Δείτε το πρώτο animated βίντεο του οίκου Missoni που μόλις κυκλοφόρησε.