Επιστρέφει ο Hedi Slimane;

Επιστρέφει ο Hedi Slimane;

O κόσμος της μόδας ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή του υπερταλαντούχου Hedi Slimane.

Το μόνο σίγουρο στον θαυμαστό κόσμο της μόδας είναι πως βρίθει φημών που άλλοτε επιβεβαιώνονται και άλλοτε όχι. Ένα, λοιπόν, από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, με πολλές φήμες να το κυνηγούν τη χρονιά που μας πέρασε, είναι αυτό του σχεδιαστή Hedi Slimane, που όταν μερικά χρόνια πριν άφησε τη θέση του ως creative director της ανδρικής σειράς του γαλλικού οίκου Dior, οι απανταχού φασιονίστας τα έβαψαν μαύρα.

Από τότε φήμες τον ήθελαν άλλοτε να αναλαμβάνει τον οίκο YSL, άλλοτε τον Pierre Cardin και άλλοτε να αντικαθιστά τον Galliano στον Dior. Ο ίδιος διέλυσε την έντονη φημολογία δηλώνοντας πως δεν τον ενδιαφέρει να επιστρέψει στα ηνία ενός μεγάλου οίκου, μέχρι όμως τον περασμένο Ιούνιο, όπου ισχυρίστηκε πως είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.

Τώρα και πάλι το όνομά του είναι στο προσκήνιο. Με το συμβόλαιο του Stefano Pilati με τον YSL να λήγει σε ένα μήνα και τις πιθανότητες ανανέωσής του να είναι μηδενικές, ο Hedi φαίνεται να είναι ο πιο πιθανός διάδοχος. Λέτε η συλλογή που θα δούμε σε λίγες ημέρες στο Παρίσι να είναι η τελευταία του YSL με την υπογραφή του Pilati; Οψόμεθα.