Η τελευταία συλλογή του Pilati για τον YSL

Η τελευταία συλλογή του Pilati για τον YSL

Ο σχεδιαστής Stefano Pilati εν μέσω χειροκροτημάτων παρουσίασε την τελευταία του συλλογή ως creative director του οίκου YSL.

Ένα κεφάλαιο έκλεισε χθες και επίσημα στο Παρίσι για τον οίκο Yves Saint Laurent με τον Ιταλό σχεδιαστή Stefano Pilati να παρουσιάζει την τελευταία του συλλογή ως creative director του διάσημου maison. Μια συλλογή που σίγουρα δεν απευθύνεται σε απλά κορίτσια αλλά σε γυναίκες δυναμικές και γοητευτικές, σύγχρονες Αμαζόνες με μαλλιά κολλημένα και τραβηγμένα πίσω σε κομψούς κότσους και χείλη έντονα, σκούρα βαμμένα.

Το μαύρο, το πράσινο, το λευκό και το χρυσό κυριαρχούν σε αυτές τις τελευταίες χειμωνιάτικες δημιουργίες, όπως επίσης και το δέρμα, η γούνα, η αλυσίδα και οι μεταλλικοί κρίνοι. O Stefano πιο πιστός από ποτέ στην σκοτεινή σεξουαλικότητα που διακρίνει την δουλειά του παρουσίασε λεπτές μαύρες σιλουέτες με δερμάτινα μπουφάν με τονισμένους ώμους σε μια ultrasleek εκδοχή της σύγχρονης γυναίκας που εκπέμπει υπόγεια δύναμη και αυτοπεποίθηση. Φορέματα φτιαγμένα από αλυσίδα, pencil φούστες, γούνινες λεπτομέρειες αλλά και τυπωμένοι κρίνοι εμπνευσμένοι από τη δουλειά του Robert Mapplethorpe σε συνδυασμό με γόβες με μεταλλικά στοιχεία, slick μαύρες μπότες, φαρδιές μαύρες ζώνες και μεταλλικούς κρίνους σε κοσμήματα που αγκαλιάζουν το λαιμό είναι τα κύρια στοιχεία του κύκνειου άσματος του Pilati για τον YSL, που καταχειροκροτήθηκε στο τέλος του show.

Απολαύστε το βίντεο.