Η Kate Moss έπιασε ξανά το πενάκι του σχεδιαστή

Η Kate Moss έπιασε ξανά το πενάκι του σχεδιαστή

Αυτή τη φορά για μια νέα σειρά από τσάντες της Longchamp, που κυκλοφόρησε σήμερα και φέρει την υπογραφή της.

Μπορεί φέτος η Longchamp να μην επέλεξε την Kate Moss για την νέα της καμπάνια, όπως την έχει επιλέξει τόσες φορές κατά το παρελθόν, και να δοκίμασε πιο πορφυρές αποχρώσεις για την παρουσίαση των νέων τσαντών της «Darshan» και «Gatsby», την επέλεξε όμως για έναν πιο σημαντικό ρόλο. Αυτόν την σχεδιάστριας.

Το supermodel είχε χρησιμοποιήσει πέρυσι την εμπειρία της στον σχεδιασμό ρούχων και αξεσουάρ (θυμηθείτε την σειρά που είχε σχεδιάσει παλιότερα για την αλυσίδα καταστημάτων Topshop) για να δημιουργήσει μια νέα σειρά από τσάντες, με την ονομασία «Kate Moss for Longchamp», η οποία ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει για την περίοδο άνοιξη/καλοκαίρι 2011.

Οι τσάντες της Kate Moss, λοιπόν, επιτέλους κυκλοφόρησαν και είναι από σήμερα κρεμασμένες στα ράφια των καταστημάτων της Longchamp, έτοιμες προς απόκτηση. Η Moss συνεργάστηκε για την δημιουργία της σειράς με την καλλιτεχνική διευθύντρια της Longchamp, Sophie Delafontaine, και πρόκειται να συνεχίσει την συνεργασία της με την εταιρεία και για ερχόμενες σεζόν.