Ποια είναι η βασίλισσα της παριζιάνικης εβδομάδας μόδας;

Ποια είναι η βασίλισσα της παριζιάνικης εβδομάδας μόδας;

Έχοντας ανοίξει το show του οίκου Chanel είναι αδιαμφισβήτητα η βασίλισσα της γαλλικής εβδομάδας μόδας.

Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού τελείωσε την προηγούμενη Τετάρτη και τώρα οι οίκοι καταπιάνονται με τις συλλογές υψηλής ραπτικής και τις ανδρικές σειρές που θα μας παρουσιάσουν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, αλλά και τις καμπάνιες του επόμενου χειμώνα. Σίγουρα, λοιπόν, στις καμπάνιες αυτές ένα νέο πρόσωπο θα πρωταγωνιστεί, αυτό της Kati Nescher.

Η γεννημένη στη Ρωσία και μεγαλωμένη στη Γερμανία Kati αφού σάρωσε στη μιλανέζικη εβδομάδα μόδας, στέφθηκε η απόλυτη βασίλισσα του γαλλικού fashion week περπατώντας ανάμεσα σε άλλες στις πασαρέλες των Miu Miu, Luis Vuitton, Alexander McQueen, Givenchy, Valentino, Hermes, Lanvin και Dior και ανοίγοντας το show του οίκου Chanel. Και μην ξεχνάτε πως ο Karl Lagerfeld βάζει να ανοίξει πρώτη πρώτη τα show του συνήθως τη νέα του αγαπημένη, εκείνη που μάλλον θα πρωταγωνιστεί και στην καμπάνια του maison Chanel.

Όσο για την Αμερικανίδα Karlie Kloss, τη βασίλισσα της παριζιάνικης εβδομάδας μόδας του φθινοπώρου και αυτή δεν έμεινε πίσω, αλλά προσγειώθηκε στο Παρίσι στις πασαρέλες μεταξύ άλλων των Jean Paul Gaultier, Lanvin, Hakaan, Dior, Balmain και Stella McCartney.