Hot in Spring!

Hot in Spring!

Ανακαλύψαμε τα πιο sexy εσώρουχα στη νέα συλλογή της Luna- και τα λατρέψαμε!

Αέρινα, θηλυκά, άνετα, από τα πιο φίνα υλικά, για κάθε τύπο γυναίκας: κάθε σεζόν η Luna μας κακομαθαίνει με τις συλλογές της και φυσικά το ίδιο συμβαίνει και αυτή την Άνοιξη, που και μόνο ρίχνοντας μια ματιά στο lookbook της μας έκανε να τα ποθούμε όλα!

Αυτή τη σεζόν, λοιπόν, η Luna εμπνέεται από τη ρετρό θηλυκότητα και υπογράφει υπέροχα κομμάτια με vintage αναφορές και πρωταγωνιστή τη δαντέλα, με σχέδια για κάθε σωματότυπο, που κολακεύουν τη σιλουέτα. Στην wish list μας μπήκε το θεϊκό εκρού μπούστο με κέντημα σε στυλ vintage πάνω σε βαμβακερή μουσελίνα που αγκαλιάζει τέλεια τη σιλουέτα, το σουτιέν balconet με διακοσμητικό δέσιμο στο κέντρο με κορδονάκια και πλάτη από βαμβακερό τούλι, το Festive Long Top η κοντομάνικη μακριά μπλούζα από jersey, με δίχρωμο κέντημα κομμένο με lazer, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τη Luna στη λαιμόκοψη και στο τελείωμα κάτω και δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας στα μανίκια, το push up σουτιέν με το χαρακτηριστικό δίχρωμο κέντημα στο χρώμα της λεβάντας- και πολλά ακόμα, για τα οποία θα επανέλθουμε πολύ σύντομα με νέο post.
Πιο girly αλλά εξίσου άνετη, η σειρά Lovey by Luna είναι γεμάτη υπέροχα κομμάτια με floral και polka dot prints, μαλακά t-shirts, ριχτά φορέματα, σουτιέν και σλιπ, σε trendy παστέλ αποχρώσεις.

Αν θέλετε να ρίξετε και σεις μια ματιά στον υπέροχο, ανοιξιάτικο κόσμο της Luna, κάντε κλικ στο www.luna.gr όπου θα βρείτε και το νέο e-shop της εταιρείας.