Οι Pinkettes του Pink Girl Notes φτιάχνουν αποκλειστικά για το Queen.gr τη λίστα με τα βασικά της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

Οι Pinkettes του Pink Girl Notes φτιάχνουν αποκλειστικά για το Queen.gr τη λίστα με τα βασικά της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

Τα κορίτσια του blog Pink Girl Notes (pinkgirlnotes.blogspot.com) γίνονται guest editors και μοιράζονται με τις βασίλισσες του Queen.gr τη wish list τους με spring essentials ξυπνώντας μας από τη στυλιστική χειμερία νάρκη.

Την ώρα που ο χειμώνας αρχίζει να πακετάρει βαριές μπότες, παλτό και γάντια για να την «κάνει», κάθε pinkette δεν μπορεί παρά να «βάλλεται» από διάθεση και ιδέες για ανοιξιάτικη ανανέωση. Εμείς έχουμε ήδη καταγράψει τις άμεσες προτεραιότητες που θα μας κάνουν να υποδεχτούμε την άνοιξη καινούριες. Εσείς;

Ανοιξιάτικα loafers. Αν είχατε τακούνια κατά νου, ξανασκεφτείτε το και αντικαταστήστε τα με ένα ζευγάρι ανοιξιάτικα loafers σε παστέλ απόχρωση. H φετινή συλλογή της Tod's είναι εκτός από ultra chic και παιχνιδιάρικα κοριτσίστικη.

Παντελόνια με prints. Το απόλυτο trend της φετινής άνοιξης είναι τα παντελόνια που λειτουργούν σαν καμβάς για κάθε είδους μοτίβο. Διαλέξτε ένα ζευγάρι jeans με άναρχα «washed» patterns, floral ή animal prints. Και αν έχετε άγχος ότι παχαίνουν, βάλτε στην εξίσωση ένα πιο μακρύ t-shirt ή πουκάμισο.

Oversized σακάκι. Αν δεν έχετε αποκτήσει ένα από πέρυσι, μην παραμελήσετε άλλο αυτή την επένδυση. Ζωντανεύει στη στιγμή ένα κουρασμένο jeans με t-shirt σύνολο και μετατρέπει το αγαπημένο σας crochet σορτσάκι σε ιδανικό outfit για πρώτο ραντεβού. Το ρίχνουμε και στους ώμους σαν boyfriend's jacket. Très sexy!

Bustier. Μην ντρέπεστε. Τα super sexy bustier βγαίνουν στην επιφάνεια και πρωταγωνιστούν ακόμη και σε βραδινές εμφανίσεις. Η Diane Kruger έδωσε το σύνθημα με την υπέρκομψη εμφάνισή της στα Oscars και εμείς δεν θέλαμε και πολύ να το απενοχοποιήσουμε . Το συνδυάζουμε με skinny jeans, αλλά και φούστες, δίνοντας στα party dresses που έχουμε «λιώσει» όλον αυτό τον καιρό άδεια για ξεκούραση.

Πλισέ μακριά φούστα. Ανέμισαν στις πασαρέλες και τους δρόμους των fashion weeks και τώρα ήρθε η ώρα να γεμίσουν τις ντουλάπες μας με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου . Παρασύρουν στο διάβα τους το βλέμμα και χαρίζουν πόντους θηλυκότητας είτε συνδυαστούν με tank tops, πουκάμισα ή λεπτά ανάλαφρα πουλοβεράκια. Κάντε κίνηση ματ επιλέγοντας ένα ντεγκραντέ κόψιμο πιο κοντό μπροστά και πιο μακρύ πίσω.

Boxy shoulder bag. Από τότε που μας την πρωτοσύστησε ο οίκος Céline αποφασίσαμε ότι θα τη βαφτίσουμε κομψή και θα τη βάλουμε δίχως χρονοτριβή στη γκαρνταρόμπα μας. Όχι ότι θα δώσουμε και δυο μηνιάτικα περιουσία για την υπογραφή. Βρήκαμε ήδη τη δική μας ladylike εκδοχή στην αγαπημένη μας μαγα–Zara.

Peep-Toe Booties. Τα peep-toe μποτίνια, που τόσο ευχαριστηθήκαμε όλο το χειμώνα, «ντύνονται» με τα χρώματα της άνοιξης και συνοδεύουν άψογα τα ολοκαίνουρια printed jeans και τις μακριές πλισέ φούστες μας αφήνοντας και το ανοιξιάτικο ζωηρό πεντικιούρ μας να ξεπροβάλει.

Αξεσουάρ με λουλούδια. Η άνοιξη γύρω μας θα φέρει την άνοιξη μέσα μας και γιατί όχι και πάνω μας. Βάλτε λουλούδια στα μαλλιά -and blame it on Lana- σε βραχιόλια, ζώνες ακόμη και στο λαιμό, αφού έτσι το θέλησαν τα Marni for H&M.

Καμπαρντίνα. O απόλυτος σύμμαχος ομαλής μετάβασης από τη μια σεζόν στην άλλη. Μην τσιγκουνευτείτε, αφού αυτό είναι ένα κομμάτι που θα σας δικαιώνει για πολύ πολύ καιρό. Αν είναι η πρώτη σας, προτείνουμε μια κλασσική μαύρη ή μπεζ. Διαφορετικά go wild με την χρωματική παλέτα των Paul & Joe Sister.

40s γυαλιά ηλίου. Όσα ζευγάρια κι αν έχουμε, κανένα δεν συγκρίνεται σε εφέ με το iconic φετινό μοντέλο SMU 10N της Miu Miu. Αέρας μυστηρίου, vintage θηλυκότητα και γατίσιο βλέμμα θα βάλουν την τελική πινελιά σε κάθε μας εμφάνιση. Απαραίτητα τώρα που ο ήλιος θα λάμπει περισσότερο απ' ότι θα κοιμάται.

À bientôt,
Pinkettes

Οι Pinkettes είναι δύο stylish κορίτσια της πόλης που λατρεύουν τη μόδα. Ο λόγος για τις Ζέτα Τσακούμη και Κωνσταντίνα Κώστα που κάθε ημέρα μέσα από το blog τους δίνουν στυλιστικές συμβουλές και μοιράζονται με τις αναγνώστριές τους οτιδήποτε τις εμπνέει.

www.pinkgirlnotes.blogspot.com

Pink Girl Notes on Facebook
Pink Girl Notes on Twitter