Madonna: δείτε τα παπούτσια που σχεδίασε

Madonna: δείτε τα παπούτσια που σχεδίασε

Για τη σειρά της, Truth or Dare

Τα νέα για το Truth or Dare, το label που ετοιμάζει η Madonna για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας έχουν ήδη κυκλοφορήσει από το Νοέμβριο. Πριν λίγες εβδομάδες έκανε ντεμπούτο το ομώνυμο άρωμα και τώρα στο Grazia.com είδαμε και την πρώτη φωτό με τα παπούτσια της σειράς, η οποία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Η στυλίστρια της Madge, Arianne Phillips, είναι Creative Consultant ενώ για την παραγωγή και τη διάθεση η σταρ συνεργάστηκε με την διάσημη αλυσίδα Aldo. Η σειρά θα περιλαμβάνει ψηλοτάκουνα, flat και μπότες, εμπνευσμένα από τον χορό,με εντυπωσιακές λεπτομέρειες αλλά και ρετρό αναφορές. «Την ενδιαφέρει πολύ αυτό το brand», είπε η Phillips«το πρώτο πράγμα, λοιπόν, που της θύμισα είναι τα παπούτσια που φόρεσε όλα αυτά τα χρόνια και επιλέξαμε τα σχέδια που λατρεύει. Το στυλ της είναι προκλητικό όμως έχει και μια πολύ θηλυκή πλευρά».

Εμείς, πάντως, περιμένουμε να δούμε περισσότερα για να αποφασίσουμε αν τελικά η βασίλισσα της pop έχει να καταθέσει κάτι τολμηρό στην μόδα με την σειρά που υπογράφει.