Μία μέρα ακόμα για το Eastpak Artist Studio

Μία μέρα ακόμα για το Eastpak Artist Studio

Το πιο στυλάτο και δημιουργικό event της χρονιάς φτάνει στο τέλος του και εσείς έχετε μια μέρα ακόμα για να αποκτήσετε ένα ξεχωριστό σακίδιο με διάσημη υπογραφή.

130 καλλιτέχνες. 17 χώρες. Πάνω από 200 σακίδια Eastpak. 1 φιλανθρωπικός σκοπός. Όπως αποδείχθηκε, αυτά ήταν τα μοναδικά συστατικά που χρειάστηκαν για να παραχθούν 250 μοναδικές καινοτόμες και δημιουργικές εκδοχές του κλασικού Padded Pak'r σακιδίου.

Η δεύτερη διοργάνωση του Eastpak Artist Studio στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και γνώρισε τεράστια ανταπόκριση από τον κόσμο, με αποτέλεσμα από τις 19 Μαρτίου, όταν και ξεκίνησε η προπώληση των μοναδικών δημιουργιών, μέχρι και σήμερα να έχουν πωληθεί τα περισσότερα σακίδια.

Αύριο είναι η τελευταία μέρα για το Eastpak Artist Studio και όσοι δεν έχετε προλάβει ακόμα να δείτε τα υπέροχα σακίδια των Ελλήνων καλλιτεχνών και να προμηθευτείτε το δικό σας, έχετε 24 και κάτι ώρες στη διάθεσή σας για να το κάνετε. Μπορεί οι περισσότερες τσάντες να έχουν «κάνει φτερά», σίγουρα όμως θα βρείτε κάτι που να ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σας –οι εμπνεύσεις και οι επιλογές άλλωστε είναι δεκάδες.

Τα σακίδια θα είναι διαθέσιμα στο www.eastpak.com/artiststudio μέχρι και αύριο, 31 Μαρτίου. Οι τιμές κυμαίνονται από 75 έως 450 ευρώ και η Eastpak προσφέρει δωρεάν αποστολή όλων των σακιδιών σε οποιοδήποτε προορισμό στον κόσμο, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Designers Against Aids.

Ο Toon Kympers, ο Production Director της Eastpak, δήλωσε για το σπουδαίο αυτό γεγονός: «Το κάθε σακίδιο του Eastpak Artist Studio είναι μια ξεχωριστή δημιουργία. Η μοναδική αντίληψη του κλασικού σακιδίου Eastpak από κάποιες από τις πιο δημιουργικές προσωπικότητες του κόσμου. Με αυτό τον τρόπο, οι τσάντες της Eastpak αντικατοπτρίζουν ακόμα πιο πολύ το περιβάλλον αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της. Γι' αυτό τον λόγο είμαστε περήφανοι που δίνουμε κάτι σε αυτή την κοινωνία που μας γεμίζει έμπνευση, δωρίζοντας όλα τα έσοδα από αυτό το project στους DAA».

Οι 10 Έλληνες καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους μπορείτε να επιλέξετε είναι οι: Αδριανός Αγγελόπουλος, Ζωή Βασιλάκη, Al Giga, Ίζημα, Στέλιος Κουδουνάρης, 21 The Fashion Market, Κωνσταντίνος Ρήγος, Δημοσθένης Σερκετζής, Τζωρτζίνα Σκαλίδη και οι Vegas, και για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες επισκεφθείτε το www.eastpak.com/artiststudio.

*Δείτε την διαδικασία κατασκευής τριών μοναδικών σακιδίων Eastpak από τρεις Έλληνες δημιουργούς, τον Κωνσταντίνο Ρήγο, την Τζωρτζίνα Σκαλίδη και τον Al Giga.