Ενώστε τα χέρια με την TOMS και βγάλτε τα παπούτσια σας για μία ημέρα

Ενώστε τα χέρια με την TOMS και βγάλτε τα παπούτσια σας για μία ημέρα

Η TOMS σε συνεργασία με το Attica σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στο One Day Without Shoes.

Όχι δεν τρελαθήκαμε ακόμα, απλά αποφασίσαμε να στηρίξουμε το σκοπό «One day without shoes» της TOMS. Η Βίκυ Καγιά και οι μαθητές του Fashion Workshop βγάζουν τα παπούτσια Athens Swing Cats χορεύουν ξυπόλητες και όλοι εμείς δίνουμε ραντεβού στο Attica την Τρίτη 10 Aπριλίου για να μάθουμε να χορεύουμε swing.


Η εκδήλωση One Day Without Shoes είναι μια παγκόσμια κίνηση που έχει σκοπό να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί τον κόσμο, βελτιώνοντας εμπράκτως τη ζωή των φτωχών παιδιών. Είναι μια ημέρα κατά την οποία βγάζουμε τα παπούτσια μας για να ευαισθητοποιήσουμε τους γύρω μας σχετικά με τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια στη ζωή ενός παιδιού.

Την ίδια μέρα σε όλον τον κόσμο, οι άνθρωποι διοργανώνουν εκδηλώσεις χωρίς να φορούν παπούτσια και ενημερώνουν για ποιον λόγο τα παπούτσια είναι σημαντικά για ένα καλύτερο αύριο.

Τώρα ένα αναρωτιέστε γιατί επιλέξαμε να βγάλουμε τα απούτσια, μάθετε πως εκατομμύρια παιδιά που κυκλοφορούν ξυπόλητα επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν υποδήματα διατρέχουν τον κίνδυνο να τραυματιστούν και να μολυνθούν από αρρώστιες μεταδιδόμενες από το έδαφος. Όταν εξασφαλίζουμε την υγεία σε αυτά τα απιδιά έχουν περισσότερες πιθανότητες να μορφωθούν και να καταφέρουν κάτι στη ζωή τους.

Ακολουθήστε το παράδειγμα διεθνών star όπως, ο Lenny Kravitz, η Charlize Τheron, η Demi Moore, ο Jay Leno, η Heather Graham, η Donna Karan, η Arianna Huffington και η Tory Burch και υποστηρίξτε με τη συμμετοχή σας το «One Day Without Shoes».

Για κάθε ζευγάρι που αγοράζετε, η TOMS χαρίζει ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια σε ένα παιδί που τα έχει ανάγκη. One for One.
www.onedaywithoutshoes.com