To διασημότερο κόκκινο χαλί τώρα και online

To διασημότερο κόκκινο χαλί τώρα και online

Στις 7 Μαΐου οι απανταχού fashion lovers θα είναι κολλημένοι στις οθόνες των υπολογιστών τους.

Το Met Ball, ή αν προτιμάτε το Costume Institute Gala όπως επίσημα ονομάζεται, είναι κάτι σαν τα Oscars της μόδας, μόνο που το κόκκινο χαλί του γεμίζει με πολύ πιο fashion crowd. Πέρυσι στο opening της αναδρομικής έκθεσης του Alexander McQueen οι Beyoncé, Madonna , Rihanna , Kate Hudson , Gwyneth Paltrow , Coco Rocha , Gisele Bündchen και Miranda Kerr ήταν μόνο μερικές από τις celebrities που απάντησαν θετικά στο κάλεσμα της Anna Wintour –η αμερικανική Vogue σπονσοράρει το event- και πλημμύρισαν το κόκκινο χαλί με υπέροχες τουαλέτες.

Φέτος που η έκθεση είναι αφιερωμένη στη δουλειά των Miuccia Prada και Elsa Schiaparelli και θα φέρει τον τίτλο «Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations», οι διοργανωτές αποφάσισαν να αναμεταδώσουν live μέσω των σελίδων της αμερικανικής Vogue, του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης (Metropolitan Museum of Art) και του Amazon τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί με τους οικοδεσπότες William Norwich και Elettra Wiedemann να παίρνουν συνεντεύξεις από τους celebrities που καταφθάνουν.

Όσοι, λοιπόν, είναι φανατικοί της μόδας στις 2:30 τη νύχτα ώρα Ελλάδος, λίγο πριν ξημερώσει η ογδόη Μαΐου θα είναι κολλημένοι στους υπολογιστές τους.