"Αιδοίου" μονόλογοι στα χέρια σας!

"Αιδοίου" μονόλογοι στα χέρια σας!

Μα καλά τι έχουν πάθει;

Όχι ότι δεν είμαστε ανοιχτοί στα νέα δεδομένα της μόδας, σε ανατρεπτικές, τολμηρές και καμιά φορά προκλητικές ιδέες, αλλά κάπου μέσα σε όλη αυτή την προσπάθεια πρωτοτυπίας, μήπως χάνεται το μέτρο; Κι αν όχι το μέτρο, η καλαισθησία τουλάχιστον πάει περίπατο.

Θα φορούσατε ένα... αιδοίο στο χέρι σας; Η γνωστή pop star Grimes σας το προτείνει. Συνεργάζεται με τον σχεδιαστή κοσμημάτων και γλύπτη Morgan Black για μία ιδιαίτερη σειρά αξεσουάρ. Το μόνο κομμάτι της συλλογής που είδε το φως της δημοσιότητας είναι ένα δαχτυλίδι που αντικατοπτρίζει τα γυναικεία γεννητικά όργανα. Το «κόσμημα» λοιπόν, κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα (ροζ, μαύρο, μπλε, διαφανές κλπ).

Δεν γνωρίζουμε πότε κυκλοφορεί η σειρά η οποία θα διατίθεται και on-line σε δύο μεγάλα e-shops όμως είμαστε πολύ περίεργοι (έτσι θέλουμε να πιστεύουμε), να δούμε και τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής.

Το περιοδικό Dazed and confused που δημοσίευσε πρώτο την φωτογραφία της cult δημιουργίας της Grimes, δέχεται όπως ανακοίνωσαν στο site τους αμέτρητα μηνύματα από fashionistas που έχουν ξετρελαθεί με το δαχτυλίδι και θέλουν να το αποκτήσουν πρώτες. Και μη χειρότερα!