Karl Lagerfeld: Τι θα πίστευε γι’ αυτόν η Coco Chanel;

Karl Lagerfeld: Τι θα πίστευε γι’ αυτόν η Coco Chanel;

Ο πρόεδρος του παρισινού οίκου δίνει την απάντηση

Παρά τους ισχυρισμούς του Kaiser, στο παρελθόν, ότι η Coco Chanel θα σιχαινόταν την δουλειά του στον οίκο της, ο πρόεδρος της Chanel, Bruno Pavlosky, φαίνεται να έχει αντίθετη άποψη.

«Πιστεύω ότι θα ήταν πολύ περήφανη. Θα ένιωθε μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίο ο Karl ερμηνεύει όλα όσα αυτή δημιούργησε», δήλωσε ο Pavlosky στην ιαπωνική εφημερίδα The Daily Yomiuri.

Ο ίδιος ο Lagerfeld έχει εκφράσει στο παρελθόν τη γνώμη του, για τη Chanel και για την αδυναμία αυτής να διατηρήσει το ύφος του οίκου της μοντέρνο, αφού η μεγάλη κυρία της γαλλικής μόδας είχε απορρίψει τις μίνι φούστες και τα jeans. Κατά τον Pavlosky, ο εκσυγχρονισμός είναι ένα πεδίο όπου ο Lagerfeld δεν υστερεί καθόλου. «Είναι καταπληκτικός. Δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται καινούργια πράγματα και έχει την καταπληκτική ιδιότητα να ανακαλύπτει ταλαντούχους ανθρώπους, και να τους κάνει να δουλεύουν ομαδικά. Δεν επιβραδύνει ποτέ τους ρυθμούς του. Γι' αυτούς τους λόγους ποτέ δεν πέρασε από το μυαλ/ο μου να αλλάξουμε διευθυντή δημιουργικού. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός Karl και Chanel βοήθησε να δημιουργήσουμε πολλές νέες συλλογές και να διοργανώσουμε πολλά, επαναστατικά events».